Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

nie, mielismy chodzik pzrez ok 2-3mce i sprzedalam, lepszy byl pchacz bo mu pomagal nabrac odwagi

Gość matkaizona................
Taaaa zjep dziecku nogi i stopy w chodziku, a później będziesz pytała jakiego lekarza szukać i gdzie :o:o:o Nie dadzą dziecku czasu i samemu się nauczyć :o Wyrodne matki :o

Gość rgfrfdg
nie w ogóle nie chodził bo po co??

Gość matkaizona................
Dziecko później ma problemy, bo takie inteligentne mamusie chcą, aby już do skończenia 1 roku dziecko biegało, biegle mówiło i może jeszcze szydełkowało :o Wszystko na siłę :o

Nie , nie mielismy chodzika. Zaden lekarz go nie poleca bo jest tak naprawde szkodliwy dla dziecka. U mojego brata mieli chodzik i dziecko wykrzywilo sobie stopke do wewnatrz :( teraz jest problem. Moj sam sie nauczyl chodzic bez chodzikow i pchaczykow jak mial 10.5mies. :)

Gość to ty zalozylas ten topik....
chcesz uczyc 8 miesieczniaka CHODZIC????? oszalałas kobieto????????????????

Gość rgfrfdg
mój w ogóle nie chodził w chodziku urodził się 12 marca, w październiku sam siedział i stawał w łóżeczku,w grudniu zrobił pierwsze kroki bez niczyjej pomocy,a w styczniu już ładnie chodził sam

a po co 8m dziecku chodzik? chcesz na sile uczyc go chodzic?? moj maly tez mial chodzik majac ok 6mcy ale moj nie chcial siedziec i chodzik mu w tym pomogl aczkolwiek jak pisalam do niczego innego sie nie przydal, pchacz zachecil do puszczenia sie i dodal odwagi ale to maly juz umial chodzic, chodzil przy meblach i wokol stolu tylko bal sei puscic :) ja drugiemu dziecku chodzika na pewno nie kupie :/ a pchacza zobaczymy czy bedzie taka potrzeba :D

Gość salemika8
a w chodziku da? po co a siłę chcesz jej dawać chodzić,martwi cie że ie raczkuje a uczyć chodzić ją chcesz? madra jesteś? potem kolejy temat będzie"córka ma rok a ie raczkuje"

A ja napisze raz jeszcze-chodzik to dobre rozwiazanie, gdy korzysta sie z niego z umiarem. Moja corka z niego korzystala i nic jej nie dolega, rozwija sie prawidlowo.