Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poziomkowa1234567890

powiedziałam mu ż ma gównianą pracę

Polecane posty

mój facet - lat niemalże 27 jest na stażu! taką oto ma fantastyczną pracę, uważa, że jest dobra i każdy od czegoś zaczyna (w tym przypadku się zgadzam - ale to chyba o 5-6 lat za późno poszedł na ten staż), fajny z niego człowiek - ma sto pomysłów na minutę ale z realizacją każdego jest problem bo nie może się na nic zdecydować - tu niby praca w firmie po stażu, tu innna praca w innym mieści, właśna działąlność z tym, z tym i jeszcze innym...... powiedziałam mu, że w takim wieku to już coś powinien osiągnąć a tu jest jak jest. Rozumiem, że ciężko z pracą ale facet 27 lat i staż?? powinnam chyba go przeprosić ale bardzo nie wiem jak. Co o tym myślicie? Jak jest z wami od jakiego wieku pracujecie na normalną umowę o pracę? byliście na stażu?? ja byłam ale jak miałąm lat 21

Gość komu dać w papę
a studiowal? jesli nawet nie to nic zlego ze zaczyna staz w tym wieku, wolalabys miec nieroba? :/

Gość umbrelka 82
głupia jesteś i tyle! PRZEPROŚ!!!

Gość musial studiowac
bo staz jest do 25 roku zycia albo rok po zakonczeniu studiow

Gość prowo jak nicccccc
staz przysluguje osobie do 25 roku zycia, najwyzej rok po ukonczeniu studiow. a bedac na stazu nie ma mowy o zadnej swojej dzialalnosci ani innej pracy. kropka, dziekuje, do widzenia

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a ty niby jakie masz osiągnięcia??

jak nie można pracować i studiować?? tym bardziej na studiach zaocznych?? a co robić w tygodniu?? patrzeć w sufit?? studiowałam zaocznie i poszłam do pracy - żałuję tylko, że 2 lata studiów zaocznych zmaronowałam na nierobieniu NIC

a czy teraz staż gwarantuje zatrudnienie?? przez 6 m-ccy?? orientuje się ktoś??

Gość staz niczego nie gwarantuje
najczesciej zatrudniaja tak po to zeby nie placic pracownikom, po stazu zazwyczaj mowia dowidzenia chyba ze ta osoba jest naprawde dobra w tym co robi

pewnie, że przeproszę tylko tyle, że dziwne trochę jak się z kimś rozmawia i opowiada o nim a tu facet lat 27 mówi, że jest na stażu. Poza tym staż to takie marne doświadczenie jakby nie patrzeć...

Gość powinnas si cieszyc
i raczej wspierac o w jego pomyslach. Twoje negatywne nastawienie napewno mu nie pomoze, a tylko zniecheci. Dobrze, ze ma mnostwo pomyslow i chec ich realizacji. Byc moze ktorys z nich bedzie tym wlasciwym. 27 lat to dopiero start. Ci, ktorych znam, a pozakladali wlasne firmy byli najczesciej po 30.

Gość lepszy rydz niz nic

Gość kurczak nie daje rady
no cóż nie wiecie co gadacie mój maz podobnie od 3 lat szuka pracy i nie moze znaleźć ale głównie dlatego, ze jest len i nic nie robi w tym kierunku tak więc ja rozumiem autorkę

Gość 3 lata szuka pracy dobry kolo
ale pewnie wysoko mierzy

Gość do pustej autorki
znam ludzi którzy w wieku 33 lat maja staże (kolejne staże) o co ci chodzi? żeby siedział w domu i chlał piwo? Może teraz będziesz się wysmiewać że ludzie w tym wieku maja staże? a może są ambitni a nie tak jak ty - pracować będą jak robole! na produkcji czy w sklepach. żałosna kretynka jesteś i mało inteligentna widac

Gość kolooopooi
moja szuka pracy 11 lat :D nie zatrudni się byle gdzie , nie po to skonczyła studia żeby zapierdalać na zmywaku albo w miesnym! ceni sie i tyle.

Gość moze troche nie na temat ale
to mnie rozwaliło Przypadkowo przeglądając ogłoszenia trafiłem na te ogłoszenie... Szczegóły oferty nr: StPr/10/2326 z dnia 2010-06-14 Dane dotyczące oferty Stanowisko: Pracownik Magazynowy Stawka: 1317 zł Staż: Zmianowość: jedna zmiana Rodzaj zat.: Umowa na okres próbny Dane dotyczące wymagań Wymagania: Osoba niepełnosprawna. Praca w Wawrze, polegająca na pakowaniu produktów na produkcji. Uwaga! Praca ciężka (dźwiganie do 30 kg). Pierwszy kontakt telefoniczny. Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Języki: Dane kontaktowe Dane dostępne u pośrednika pracy w Urzędzie Pracy m.st. Warszawy http://www.up.warszawa.pl/szczegoly.php?id=414569

Gość no tak wynika z tego
ogloszenia ze szukaja niepelnosprawnej osoby do dzwigania workow po 30 kg :) w pl nic mnie juz nie zdziwi

Gość przepros go i zrob mu loda