Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polka441

Szkoda mi go..

Polecane posty

Gość polka441

Moj byly ktory ma 167cm wzrostu i nie jest urodziwy, chce miec superlaske z big biustem taka zeby mu kumple zazdroscili. chlopak ma 22 lata i czas juz sie ustatkowac to ten szuka ideala. Nie to ze sie mszcze bo rozstalismy sie w zgodzie, mam super chlopaka i nie kocham juz tamtego, ale szkoda mi go.. cale zycie szuka ideala, super laski z duzym biustem, ktorej geneneralnie charakter go nie obchodzi.. Hmm moim zdaniem spieprzy sobie zycie bo on duzo wymaga od dziewczyny a sam ma malo do zainteresowania. Jest niski brzydki i ma sklonnosci do lysiny po ojcu. Pamietam jak zwierzal mi sie ze zakochala sie w nim bardzo mocno pewna dziewczyna ale ze ma brzydki ryj (jak on to ujal chociaz moim zdaniem byla calkiem ladna). Jesli nawet znajdzie taka laske to hmm coz ona ma tez wymagania co do partnera i nie wiem czy to ona zwroci na niego uwage. Taka osoab bedzie do konca zycia sama i jesli on jest taki to wcale sie nei dziwie jak za 10lat do niego anpisze a on mi powie ze jest sam, lub z braku laku z powodu mijajacego czasu wzial byle jaka zone i teraz jest nieszczesliwy

Gość hfhhsd
a kogo to interesuje?

Gość polka441
do osobnika powyzej: Nie obchodiz mnie to czy kogos to interesuje, tak chcialam sie posmiac z jego beznadziejnosci i juz mi lepiej

No wiesz, niski facet przewaznie musi sie dowartościować tak więc myśli, że jak znajdzie taka biuściastą to sie dowartościuje:P

Gość inne getto
cos w tym jest.. ja tez jestem niski (172) i tez patrze tylko na te najlepsze dupy pozniej kiedy z taka spie albo ide ulica to sie o niebo lepiej czuje :)

Gość polka441
extravagina heh wlasnie albo moze tylko tak mi pisze ze nie interesuja go zwiazki i ze na taka czeka tylko zeby nie miec poczucia przegranej ze ja mam ukochnego a on jeszcze nikogo, a tak naprawde jesli sie znajdzie taka ktora sie nim zainteresuje to sie jej przyczepi takz e nie pusci nawet jelsi to mialaby byc filigranowa blondyneczka bez makijazu:) Mysle ze koloryzuje bo nikt nie wykazuje wobec niego zainteresowania

Gość polka441
Inne getto ale... Ty nie jestes taki niski, wzrost powyzej 170cm u mezczyzny to calkiem dobry wzrost, problem zaczyna sie jak facet ma 160 +kilka cm. takze nie panikuj :) (sam eminem ma 173cm)

Gość inne getto
co nie zmienia faktu, ze 172 na faceta to tez mało.. wzrost u faceta tak naprawde od 180 sie zaczyna oczywisice mozna byc nizszym ale wtedy trzeba miec inne atuty.. np dobre ciało, konkretny charakter, albo pieniedze:)

Do inne getto: co Ty gadasz 172 jest w porzadku moim zdaniem A co do autorki to mysle, ze to jest taki ratlerek, piesek ktory duzo szczeka. Nie martw sie bedzie sam, ma duze wymagania wiec teraz bedzie sam.

Gość polka441
www.odlotek.pl Nie nie wprost przeciwnie, czuje nienawisc Moglam dac mu milosc, kochalam gho jak najbardziej a on zrezygnowal ze mnie tylko dlatego ze mam biust z miseczka B. Pozniej wyslal mi zdjecie laski z wywalonym cycem, z tapeta i mowil ze to ideal taki skurwysyn

Gość weekendbliskokurwy
ta... 172 ok? buahaha szkoda ze nie w realnym zyciu fajne dupy ktore maja tak wlasnie kolo 170cm na takich knypkow ktorzy maja mniej niz 180 to nawet nie patrza no chyba ze sie ma naprawde zajebista twarz i ciałko.. do tego fajny charkater, wtedy ten wzorst pojdzie w zapomnienie ale ilu jest zajebistych typow ktorzy sa niscy? malo takich jest..

Trochę nie rozumiem, koleś nie ma szacunku do kobiet i szuka pustej lali a Tobie go jeszcze żal? Ma co chciał.

Gość polka441
BNB Nie ale charater osoby dobrze poznaje sie przez kilka lat a on pozna kogos najac 30 lat i ozeni sie nie znajac zbyt dobrze partnerki poniewaz nie mial zcasu na poznanie jej.

Gość napoczatekdnia
mlody jest. Jeszcze cie zycie zaskoczy. Pewnie sie zlaczy z jakas plaska deska i bedzie bardzo szczesliwy.

Gość polka441
foka88 oj nie chodzilo mi o takie ustatkowanie tylko zeby zaczal myslec jakos realnie i szukal prawdziwej milosci a nie zauraczal sie w silikonowej Krysi

"fajne d**y ktore maja tak wlasnie kolo 170cm" Cóż, nigdy nie będę fajną dupą ;) I nieładnie się śmiać z chłopaka, widocznie jest idealistą - wolno mu. A nuż, trafi na piękność i tego powinnaś mu życzyć - spełnienia marzeń!