Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu cos

spotkanie z bylym jak zobic na nim wrazenie?

Polecane posty

Gość znowu cos

na jutro jestem umowiona z bylym facetem, ktory zerwal ze mna jakis czas temu... chcialabym zrobic na nim wrazenie, pokazac jaka dziewczyne stracil na wlasne zyczenie. jak tego dokonac?

Gość ja ci powiem co zrobic
Zrób platyne albo czarne włosy idź na solarium ubierz się seksi fajnie bądź pewna siebie pomaluj się seksownie mój mało co nie spadł a teraz za mną lata przypomne że byłam szarą cichutką mychą

Gość znowu cos
hehe niedawnoo przefarbowalam wlosy na ciemne w solarium bylam wczoraj ale to robilam dla siebie nie ze wzgledu na niego... jeju jakby byla ladna pogoda to bym miala ekstra krotka sunkienke z dzinsu... jest sliczna ale jak bedzie zimno to sie nie nadaje... napisal mi wczoraj ze o mnie myslal jak to milo bylo, i inaczej jak bylismy razem a za chwile ze nie ma co sie ogladac na przeszlosc... hmmm musze chyba byc usmiechnieta zadowlona i nie rozpamietywac ran ktore mi zadal co?

Gość sieroty z was
nie umiecie faceta przy sobie utrzymac to potem powstaja takie posty...kazdy z moich bylych chce do mnie wrocic i do tej pory wyja z zalu do ksiezyca

Gość znowu cos
hehe utrzymac przy sobie faceta a to co to facet to pies jakis jest ze sie uwiaze go przy budzie na lancuchu???

ja ci dobrze radzę opal się troszkę może zrób coś z włosami tylko absolutnie nie skracaj bo cię odeśle z kwitkiem!!!!!! jak już to tylko przedłuż no to machnij jakieś rurki do tego seksi wysoki buty jakąś dopasowaną bluzeczke i przede wszystkim bądź pewna siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i ładnie się pomaluj

Gość sieroty z was
skoro masz takie podejscie to sie nie dziwie dlaczego powstal ten post...slaba jestes w uwodzeniu i rozszyfrowywaniu meskiej psychiki

Gość znowu cos
nie no solarium to juz nie:) oj mam takie ladne spodnie obcisle:) moga byc. buty tez mam na wysokim bardzo obcasie. z reszta kupowalam je bedac z nim bo on strasznie wysoki jest... co z wlosami... zawsze na spotkanie z nim je krecilam. do fryzjera nie podje bo kasy teraz nie mam na takie rzeeczy

Gość RomanoSexmacher
Rób co chcesz i tak będzie bzykanko :)

Gość starsza partnerka
a po jaka cholerę chcesz robić na nim wrażenie wyglądem, nie o to chodzi,lepiej wypadniesz jak będziesz zwyczajna,uśmiechnięta,wesoła i spontaniczna , nie będziesz za dużo wspominac i niczego mu wymawiać, pokażesz że jesteś pewna siebie i doskonale dajesz sobie radę i bez niego, chyba że ci na nim zalezy? ale facet który odchodzi to nie jest żaden dobry materiał, chesz być sztuczna? silikonowa? tym nie zrobisz na facecie wrazenia

Gość znowu cos
sieroty z was kazdy facet jest inny... i nie kazdego mozna rozszyfrowac... nie prosze cie o zdanie na ten temat... mozesz sie wcale nie wypowiadac. bardziej prosze o rade kobiet, ktore mialy podobna sytuacje do mojej...

Gość znowu cos
chce zeby zobaczyl we mnie jakas zmiane, zarowno w wygladzie jak i w zachowaniu... zeby poczul roznice...

Gość sieroty z was
mowi się ze jak kobieta nie ma czym faceta zainteresowac to pokazuje cialo (w domysle cycki i dupe) nie mowie ze masz sie ubrac jak zakonnica ale nie stawiaj tylko na wyglad - co facetowi z ladnego opakowania skoro w srodku gowno (sorki za tak drastyczne porownanie)

Gość dfgdfgd
ahhaha ale wy glupie jestescie ;0 jak bedzie chcial wrocic to wroci nawet do brzyduli :)_ jakos jak skonczylam kiedys z bylym, pol roku kazde z nas sie z kims spotykalo a potem sie znowu zwiazalismy jakos nikt z nas tancow godowycjh nie odpierdalal :) nie bede z siebie robic idiotki dla jakiegos jelopa!! Badz soba, naturalna itp. ma wrocic do ciebie czy tylko i wylacznie dla ruchania??

Gość provokejszyn jak nic
nie pwoinnas raboic tak zeby bylo wiodac ,ze to specjlanie dla niego tak sie wsytoilas, niech mysli ,ze na codzien taka jestes..... dlatego nie krec wlosow. zrob z nimi cos innego ....jakie masz teraz wloosy? proste,dlugie?

Przestańcie pieprzyć już my dobrze wszystkie wiemy że najpierw liczy się ładne opakowanie i jak zrobisz wrażenie wyglądem i jeszcze dodatkowo zachowaniem to już będzie super więc darujcie sobie te ciemnoty że liczy się wnętrze niech mu oko wyjebie na wierzch niech widzi jaką laske stracił!!!!!!!

Gość znowu cos
a czy ja mowilam cos o pokazywaniu cyckow? i dupy? nie... chce wygladac tak zeby przyciagnac go wygladem. nie jestem ani pusta ani plastwikowa silikonowa. w solarium bylam dwa razy tak dla siebie bo chcialam zeby slonce mnie lepiej bralo i wiecej nie pojde... nie stawiam tylko na wyglad ale to jako pierwsze sie rzuca facetow w oczy a pozniej dopiero zachowanie gesty

Gość dfgdfgd
ON DO NIEJ NIE WROCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość znowu cos
mam lekko krecone wlosy i dlugie... z grzywka na bok... ale zawsze jak sie z nim spotykalam to staralam sie zawsze dbac o siebie, zeby nie pomyslal ze skoro juz go mam to mam przestac o siebie dbac... dlatego zawsze robilam sobie makijaz albo cos z wlosami... a teraz nie wiem co... nie mam prostownicy;/

Gość amarento111
ROZNICA miedzy kobietami a facetami jest taka.. ze jak my zrywamy to robimy to ot tak po prostu nie myslac o konsekwencjach, a facet o tym mysli non stop i jak juz taka decyzje podejmuje to NIE WRACA! raz ktos kiedys ze mna zerwal (tak to zawsze ja z innymi) i nie chcial wrocic, po prostu NIE i juz! A jesli to ja robilam to oni chcieli wracac za kazdym razem.

Gość a po jaka cholere
spotykać sie z byłym? Odgrzewany kotlet nigdy nie smakuje tak samo

Gość znowu cos
no ja mialam taki przypadek ze facet ze mna zerwal a za 3 miesiace sam sie staral o mnie o powrot. wiec to nie jest tak bo kazdy facet jest inny

Gość znowu cos
co wy z tymi odgrzewanymi obiadami... to tak samo jak nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki. ktos wymyslil takie gadanie a ludzie z tego korzystaja. jest wiele osob ktore powracaja do siebie po latach i to odgrzewane jedzenie smakuje jeszcze bardziej. z reszta ja nei zamierzam go blagac o powrot, narzucac sie. chce sie z nim spotkac pogadac "zrobic wrazenie", a co bedzie dalej to juz inna sprawa

Gość amarento111
"no wlasie mialas taki przypadek" wiec widzisz, ze to nie ma sensu, lepiej znajdz sobie innego nowego kolesia :)

Gość znowu cos
do bzykania? czy calkiem poglupieliscie czy co?

Gość niewiadomkaaaaaa
Ludzie! Opamiętajcie się! To oczywiste, że jak się człowiek spotyka z byłym, to nie chce wyjść na sierotę i ofiarę losu! 1. Ubierz się ładnie ale nie "przebierz" kup sobie coś, w czym jeszcze nikt Cię nie widział. 2.Pomaluj się inaczej niż zwykle... delikatnie... podreśl oczy;) 3. Uśmiech, uśmiech i jeszcze raz uśmiech!!!!

Gość znowu cos
no to mam fajne spodnie i bluzeczke. niedawno kupilam;) oczy.. ech kazdy mowi ze cos w nich jest wiec zawsze je podkreslam... a usta tylko bezbarwnym balasamem. nic cos wymysle. najlepsze jest to ze dzis ide na impreze (albo dwie) i nie wiem jak ja jutro bede wygladac:D

I bardzo dobrze wystroj sie !! :) "ja ci powiem co zrobic" ma 100% racje, facet musi zobaczyc co stracil, to wzrokowcy, jelsi zobaczy ze po zerwaniu sie zaniedbalas to powie ze dobrze zrobil bo pomysli ze z czasem moze by bylo coraz gorzej i zobaczy ze jelsi juz nie jest z Toba to wszytsko dla Ciebei stracilo sens i tylko egzystujesz a Ty musisz pokazac ze ZYJESZ, ze po jego odejsciu nie meczysz sie, jest Ci dobrze, trzymam kciuki, zrob sie na bostwo ale nie pzresadzaj nie rob z siebie laluni i nie nos zbyt krotkiej spodniczki bo pomysliz e po zerwaniu szukasz kogos na sile dlatego tak sie ubierasz, spodnie rurki jesli amsz zgrabne nozki beda jak najbardziej ok albo sukienka letnia romantyczna albo w eleganckim typie i zadbaj tez o pazurki ;) elegancka kobiete cechuja tez ladne paznokcie

Gość znowu cos
dziekuje za rady bardzo:* jesli w ogole dojdzie do spotkania to napisze jak bylo