Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu cos

spotkanie z bylym jak zobic na nim wrazenie?

Polecane posty

Gość znowu cos
a dzis zamierzam sie dobrze bawic:) do rana i nie myslec o niczym innym tylko o dobrej imprezie:) a jutro napisze co i jak...

Gość taka prawda ze
nie dziwie sie ze cie rzucil bo w glowie masz siano

Nie rób sobie dziewczyno nadziei,facet jeśli chce wrócić to nie dlatego że nagle doszedł do wniosku jaki to kiedyś błąd zrobił odchodząc,etc tylko dlatego że akurat w tej chwili jest wolny,ma ochotę na spędzenie miłych chwil(w domyśle-seks),a łatwiej jest zamiast szukać sobie nowej dziewczyny,wrócić na chwilę do byłej. Oni niestety tak mają,wiem z doświadczenia,także nie pakuj się w coś takiego,dobrze Ci radzę.

Gość znowu cos
nie mam w glowie siana:) bedac z nim odsunelam sie od znajomych, nie chodzilam na imprezy i w ogole. bylam tylko dla niego... wiec dlaczego teraz mam nie korzystac troche z zycia? zostalam dzis zaproszona na impreze ze wzgledu na obrone znajomego wiec chce pojsc. a pozniej do klubu z kolezankami tak jak sie umowilam z nimi. to az takie straszne jest?

Gość znowu cos
Liddka ale ja nie chce pakowac sie z nic niezobowiazujacego...

Gość znowu cos
jutro okaze sie na czym stoje. zalezy mi na nim ale nie zamierzam blagac go o powrot ani sie starac itp... bo to nie ja powinnam sie o faceta starac tym bardziej ze to on mnie rzucil. nie zakladam tez ze on w ogole chce do mnie wrocic. po co takie cos zakladac.. dzis chce sie dobrze bawic i o nim nie chce myslec dzis... bo myslenie o nim mi nic nie da. a moze poznam dzis ksieca z bajki:) i mi sie wszsytko odwidzi.

Gość a po co chcesz udawać autorko?
ile masz? komu się będziesz popisywać? lepiej się poczujesz? żenada.

Gość zalamana zrozpaczona
nikogo nie udawalam. ubralam sie w sukienke z dzinsu. pierwsze jego slowo to bylo "wow" he he:D poszlismy sobie na lawke do parku i tak gledzilismy o wszsytkim i o niczym... ale na luzie ze smiechem... fajnie tak:) poszlismy pozniej na pizze i soczek. on stawial. spedzilimy z soba 4 godziny. ja liczylam ze bedzie jedna... albo krocej. bylo normalnie ale chyba dostrzegl ze sobie swietnie daje rade. powiedzial ze jestem widocznie mocna psychicznie. za bardzo nie gadalismy o rozstaniu czy czyms. ciesze sie z tak normalnego spotkania. dawno tak z nim nie gadalam.

Gość ja ci powiem co zrobic
i jak tam po spotkaniu????

Gość znowu cos
pisze odzywa sie ale tam nic szczegolnego:) mam nawet z nim dobry kontakt brakowalo mi rozmow z nim. nawet czysto kolezenskich i jest fajnie. niech bedzie jak jest.