Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przemekkk.....

Chce mi zabrac dziecko CO ROBIC

Polecane posty

Gość Przemekkk.....

Oipsze w skrucie. Bylem z dziewczyna 2lata pewnego dnia wrocilem z pracy i nie bylo jej zadnej rzeczy u mnie w domu tylko karteczka zegnaj. Jest w 6mce ciazy wydawalo mi sie ze bylo dobrze miedzy nami. Ja mam prace ona ma prace ja mam 31 lat ona 28 jak zaszla w ciaze strasznie sie cieszylismy. Po jej wyprowadzce probowalem sie z nia skontaktowac 2tyg ale nie odbierala tel nieotwierala drzwi. Potym czasie wpuscila mnie i mi powiedziala ze nie chodzi o mnie ze chciala tylko dziecko ze nie chce zadnej kasy i zebym sie juz nia i dzieckiem nigdy nie interesowal. Ale to tez moje dziecko nie jestesmy po slubie wiec nie wiem co bedzie jak sie dziecko urodzi. Ja chce sie widziec z naszym dzieckiem codziennie chce byc przy tym jak rosnie co mam robic?

Gość fgrtjk
poczekac aż sie urodzi,wnieść sprawę do sądu o uznanie ojcostwa i ustalenie widzeń z dzieckiem oraz alimentów

Gość Przemekkk.....
Jak to jest? Podobno jezeli ona sie nie zgodzi to sad nie ma prawa pozwolic na pobranie krwi od dziecka. Musi byc zgoda opiekuna

Gość Przemekkk.....
Nikt mi nic nie doradzi? Boje sie troche.

Gość a ja mam sopelek
ostatnio byl podobny temat, tyle ze dziewczyna miala 20 lat i o to samo pytala!

Gość a ja mam sopelek
i tez jest w 6 m-cu ciazy

Gość jasnowidzaca wrozka basia
a moze dziewczyna policzyla sobie wszystko i wyszlo jej, ze to jednak nie jest twoje dziecko? Albo odkryla jakas twoja niechlubna tajemnice i nie chce miec juz z toba nic wspolnego?

Gość pijak, kłamca, złodziej i drań
Puściła się z kimś innym i on ją zapłodnił. Albo to planowała albo wpadła i robiła Cię w wała . . . Możliwe, ze żerowała na Twoich pieniądzach lub znalazła innego dawcę spermy . . . Czy to Twoje dziecko to tego jeszcze nie wiesz, bo testów DNA nie zrobiłeś temu potomstwu nienarodzonemu na ojcostwo.

Gość Przemekkk.....
Nie powiedziala mi ze chciala dziecko a jak juz je ma to ona sobie sama poradzi i tylko o to jej chodzilo. Ok ja rozumiem niechze mna nie bedzie ale jak chciala dziecko i nie majac kontaktu z jego ojcem to mogla isc do banku a nie szukac kolesia ktory jej zrobi. Moze myslala ze nie bede chcial dziecka?