Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praaadaa

Lubie seksownie wyglądać, czy tylko ja tak mam?

Polecane posty

Gość praaadaa

Dzis musialam sie wybrac do centrum i zalozylam fajna sukieneczke, cos jak ta : http://forum.szafa.pl/upload/foto_cache/b90/420/036/295/5bb/3e0/03e/f51/e16/02b/76_500x640.jpg tylko ze ja swoja kupilam pare miesiecy temu w Dorothy Perkins, no i jest czarna, do tego szpileczki , no i ide sobie, nogi mnie bola jak ja pierdole w tych butach, ale to co... no i widze co rusz faceci sie za mna ogladaja, pogwizduja, nawet jechalo jakis 2 typkow samochodem zatrzymali sie zsuneli szybe i do mnie " Łedne masz nóżki ... , moze podwiezc? " heh...lubie sie podobac facetom, a wy?

po prostu buraki tak już mają, że pogwizdują. Ja się ubieram bardzo skromnie, bo pracuję w szkole i też często, jak idę do pracy, to ktoś gwiżdże...:-o ale mnie to w przeciwieństwie do Ciebie nie imponuje wcale...

Gość praaadaa
no bez przesady, ale czy to złe ze lubie czuc sie atrakcyjnie? Oczywiscie zaraz grad tłustych , zaniedbanych mamusiek mnie wygwiżdże hehe

Gość praaadaa
Wiekszosc to buraki i owszem, ale przeciez niech sobie bedzie i burak, burak nie burak ale facet, przeciez na randke sie z nim nie umawiam...

Że facet się obejrzy za mną to mile, ale hasła w stylu ładne masz nogi może Cie podwieźć i gwizdanie to już jest prostackie.

Zdesperowana Domowa Żona prada --> chociazbys wygladala jak pasztet jak zalozsz krotka kiecke, wywalisz cycki to i tak beda na ciebie gwizdac.. chyba facetow nie znasz. ==== to raczej o buraka. jeśli pasztet, to tylko w sklepie, a oglądam się, żeby datę przydatności do s[ożycia zobaczyć. ;) donkapatke Że facet się obejrzy za mną to mile, ale hasła w stylu ładne masz nogi może Cie podwieźć i gwizdanie to już jest prostackie. ====== czyli nie mówimy kobietom, że mają ładne nogi. ok.