Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolcik

5 rocznica związku

Polecane posty

Gość Karolcik

Dzisiaj mam 5 rocznicę związku z moim chłopakiem. Myślałam, że się oświadczy a on nic..

Gość Kulturalna przez duże K
to się juz raczej nie doczekasz oświadczyn.......... zostaniesz konkubiną.............................. ale w sumie dzień się jeszcze nie skończył ....................... więc wszystko może się zdarzyć................ macie jakieś lokum?

Gość Karolcik
mieszkamy razem on zaraz idzie do pracy bo ma na południe i wróci jak ja będę spać..

Gość Karolcik
myślicie, że zrobi to kiedyś??

Gość amarento111
raczej nie

jak już tyle jestescie ze sobą i mieszkacie razem to jesli dzis tego nie zrobi to potem nie licz jest mu wygodnie pierzesz gotujesz sprzatasz a dał Ci kwiataka na tą rocznice

ogólnie jest mu wygodnie ............. razem mieszkacie ................ zajmujesz sie domem................... jakby mu zależało to by to dawno zrobił.............. na zareczyny nie licz.................... szkoda mi Ciebie.................

wykorzystuje cię do prania sprzątania i gotowania a potem zostawi bo pozna młodszą i ładniejsza

przeważnie tak jest jak się zamieszka ze soba to plan slubu odchodzi w zapomnienie................... potem laska cierpi..........................

Gość Karolcik
do niczego mnie nie wykorzystuje nie gotuje bo on je w pracy sprzątamy razem w soboty piorę ja ale on zmywa bo ja tego nie lubię rozmawialiśmy o zaręczynach i on niby chce ale jak widać nie spieszy mu się..

Widzę, że wasz związek to przejrzysty układ i wygodny dla niego, więc po co ma się żenić, skoro ma darmowy dupcing?

Gość Karolcik
już by dawno uzbierał jakby chciał...najbardziej mi przykro bo cały czas mi mówił, że też tego chce, że sobie wyobraża tę chwilę kiedy się oświadczy i co? może na 10 rocznice się doczekam...albo 20..

Gość fdsfsssssssssssssssss
nie oświadczy sie, nie licz na to

Gość bim bala bim
eh mój sie nie oświadcza bo siewstydzi i dla niego to w pewien sposób upokorzenia (JEST TAKIM SAMCEM ALFA, STARA SIE JAK NAJCZĘŚCIEJ UDOWODNIĆ ZE JEST NIECZUŁY) wiem o tym bo go znam na tyle dobrze a pozatym mówiłam mu to, nie zaprzeczał tylko czerony cały sie zrobił (bo0 to jest tan ze niby by chciał sie hajtnąć ale najlepiej było by jakby wszedł do kościoła wyszedł i po krzyku, a tu oświadczyc sie trzeba, załatwiać mnustwo spraw itd. często mówi zę dobrze było by mieć juz dziecko żeby było i sobie już rosło (jego słowa0 ogólnie ma problem z wyrażaniem uczuć (gadałam z jesgo mama i już wiem dlaczego taki jest, był wychowywany twarda ręką, nie rozpieszczali go bo matka pracowała więc został z nim ojciec-rolnik i chora obłożnie babka więc nie mogli go rozpieścić bo ojciec nie dał by sobie z nim rady) niestety takie wychowanie i nieczułe podejście zostało mu do dzisiaj :( jesteśmy ze sobą 4,5roku a jego rodzine poznałam po 2 latach i to po moich wielu prośbach i błaganiach. ja mam 22 lata on 26 może Twój facet też tak ma? ps. pomimo tego wszystkiego bardzo go kocham i nie zamieniłabym na żadnego innego :)

Gość provokejszyn jak nic
a ile mac9e lat?

Gość pot
napewno sie niedoczekasz. predzej mi kaktus na rece wyrosnie niz Ci się oświadczy

Gość Karolcik
ja 29 on 55 ma żone i 3 dzieci

Gość Karolcik
mieszkamy w małym mieszkanku w niebezpiecznej dzielnicy gdzie strach wyjsc rano po bułki bo mogą Ci wpierdolić

Gość Karolcik
ale i tak się cieszę,ze mnie wzioł to co ze nie mamy nawet ubikacji w mieszkaniu ale ważne ze nie jestem samo:)

Gość Karolcik
ma dużo kolegów bezzębnych ktorzy bronią naszej komienicy jak komornik chce wejs zeby zabrac nam telewizor

Gość Karolcik
i tak mam przy nim raj

Gość Karolcik
on idzie na popołudnie do pracy i wraca noca wtedy najlepiej się robi interesy:P

nie martw się :( mój facet zaręczył się ze mną po 4 i pół roku gdzie nasz syn miał już prawie 3 lata a ślub może w przyszłym roku:)

Gość Karolcik
to wszystko to podszywy oboje mamy po 26 lat