Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no własnie a wy dalej

ile ona może mieć wzrostu i czy ładna jest czy nie??

Polecane posty

Gość myślę że///
jakieś 30 kilka i jest okropna

Gość aqaaaa
mi się nie podoba , taka nijaka ... pewnie coś koło 163 cm -168 za chuda , mało kobieca ....ale to tylko moje zdanie ...

Gość ggg ihy
Zrwarzy przeciętna i zdecydowanie za chuda.

hahah :D to moja fota tak naprawde i mam 19 lat :D mało kobieca i nijaka :( to fakt :(( chciałam sie dowiedzieć o sobie czegos szczerze, bo tam gdzie wisi ta fotka ludzie tylko słodzą ;/ i nie jest bynajmniej nasza klasa

Gość jld2inrb4ijo42
na moje oko 40 kg to max:P jest potwornie chuda a z twarzy nawet bym powiedział że brzydka...:P na ulicy nie zwrócił bym na nią żadnej uwagi!

Gość plepleple)___
brzydka ale i tak lepsza od połowy kafepasztetów :classic_cool:

:D i za to was kocham :D że na kafeterii taka szczerość ,szkoda, że jak nie jesteście anonimowi to nie umiecie byc juz tacy szczerzy tylko głupie slodzenie :( na ulicą oglądają sie za mną faceci i wkurza mnie to, dobrze że chociaz na kafeterii są normalni faceci :)

Gość jak przytyjesz z 5-10kg
to cie ruchne 🖐️

Gość jld2inrb4ijo42
widziałem tu mase dziewczyn o stokroć ładniejszych od tego wychudzonego paszteta...:P

Gość aqaaaa
wiesz co radze ci trochę przytyć tak gdzieś z 7 kilo a przy tym ćwiczyć żeby nie mieć żadnego tłuszczu .. w tedy na pewno będziesz się lepiej prezentować i bardziej kobieco wyglądać bo teraz jak dziecko ....

40 kg :D dzięki :D narazie ważę 45 kg. ale nie jestem anorektyczką, opycham się równo, zresztą mam też foty na których wyglądam na 60 kg :o

Gość aqaaaa
może jesteś ładna :) wiesz trudno ocenić człowieka po 1 fotce do tego raczej profesjonalnie wykonanej na której za bardzo nie widać twarzy...

Gość jld2inrb4ijo42
wątpie żeby jakikolwiek facet się za tobą obejrzał..:P pokazałem przed chwilą twoje foto kolegom z biura i najpierw zapadła martwa cisza a potem wszyscy wybuchneli śmiechem...:P

nie lubię ćwiczyć :( jestem niewysportowana...ruchnąć mnie? nie dzieki seksu też nie lubię :) póki jestem anonimowa to wrzucę jeszcze jedną fotę może nieco lepszą od tamtej http://www.maxmodels.pl/galerie/9/0/4/9904/77509.jpg tu wyglądam lepiej ? starzej? grubiej?? w sumie to lubię wyglądać jak dziecko :P

Gość aqaaaa
jld2inrb4ijo42-- to już było trochę chamskie ... przecież są o miliony przydsze dziewczyny na tym świecie a ta jest przeciętna ale powinna troche przytyć...

jld2inrb4ijo42 - widocznie jestes jednym z tych juppie których najbardziej kręcą gumowe lalki :) to dobrze że ktoś taki jak ty by sie za mną nie obejrzał. jeden potencjalny gwałciciel mniej :D

Gość aqaaaa
ta 2 jest 10000 razy ładniejsza :) na tamtej 1 jak 2 różne osoby :) ale nadal jestem za tym abyś przytyła ładne włoski i usta :)

Gość antek555
a mi sie bardzo podobasz :) aczkolwiek brakuje C i tych 5 kg :) ale nie obżeraj sie niezdrowobo zdrowie jest najwazniejsze. masz bardzo ładną twarz

Gość prawie jak mój kumpel
wyglądasz, on jest transwestytą . zainwestuj w dobrego chirurga plastycznego :)

Gość jld2inrb4ijo42
profesjonalna fotka z fotoszopem żaaaaaaaaaaaaal!

dzięki za miłe komentarze 🌼 na kafeterii to wszak rzadkość :D myślalałam że troche lepiej na tej fotce nr.1 wyglądam...ale cóż, dobrze poznać obiektywną opinię :) p.s ostatnio ktoś mi powiedział: - mogłabys brac udział w zlocie sobowtórow (mysle sobie hmm...jako sobowtór Penelope Cruz? Przybylskiej? :D ) - jako sobowtór Amy Winehouse - !! 😠 dobry komplement co?:D

Gość nie jest bardzo wysoka, tylko
chuda i nieładna

Gość jld2inrb4ijo42
ojejej uraziłem twoją osobe....:P mylisz się pasztecie,gumowe lalki mnie wogóle nie kręcą !! Podobają mi się śliczne naturalne dziewczyny przeważnie blondyneczki o niebieskich oczach i słowiańskiej urodzie...a takich wychudzonych pasztetów jak ty jest mi żal że nie potrafia przyjąć krytyki...

Gość Jak mnie wkurwiają te kafe
bazyle. Widziałam ponad 50 zdjęć tych paskud, a jak potrafią krytykować. Nie wypiękniejecie od złośliwości, sadłacze z krowimi mordami. Za siebie się weźcie.

Gość jld2inrb4ijo42
ooo i podszywać też się umiesz... żaaaaaaaaaaaaaaaaaaall!

jld2inrb4ijo42 - Ty to chyba musisz mieć ryj niewyjściowy i dupę jak stodoła na krótkich krzywych nogach. Odpuść, bo piszesz jak zazdrosna i w dodatku tępa baba, która myśli, że nikt nie zauważy, że to kobieta pisze.

Gość aqaaaa
jld2inrb4ijo - ciekawe jak ty wyglądasz :o i czy te niebieskookie blondyneczki na ciebie lecą bo szczerze wątpię ... zresztą i tak pewnie jesteś kobitą co nie ;) ja tez nie jestem idealna ale to nie powód żeby sie na kimś wyżywać

ojoj jupik się złości - nie wiem w jakim biurze pracujesz ale pewnie marnym skoro zatrudniają takich ludzi :o nie umiesz czytać ? gdzie widzisz moją nieumiejętność przyjęcia krytyki?? naprawdę myślisz że jak czytam milion pozytywnych ocenek to mi smutno gdy ktoś skrytykuje? tylko że ty nie krytykujesz a jedziesz mi. naucz się krytykować i wróc. a teraz milych wakacji spędzanych przy "biurku" nerdziku ;) naprawdę możecie mi pisać szczerze nie obrażę się :) własnie mi dało co nieco do myślenia że nie nadaje sie do tego co robię :( ale trudno. postaram sie byc lepsza.

Poza tym naucz się języka polskiego, jak już za jego pomocą chcesz krytykować. A określenie żal zostaw dla koleżanek z gimnazjum. Dziewczyna nie jest ani potwornie chuda, ani brzydka i nie wiem jakie kompleksy trzeba mieć, żeby po niej tak jeździć. Do psychiatry i na lekcję języka polskiego, to może jeszcze coś z Ciebie będzie. Ewentualnie pierdolnij sobie tornistrem w łeb.