Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flaczka...

polećcie coś sprawdzonego, proszę

Polecane posty

Gość flaczka...

Mam żelazne postanowienie schudnięcia :P Nie jestem gruba, ale chcę wyglądać lepiej Ostatnio zmieniłam trochę sposób odżywiania i przyniosło to jakieś efekty; niewielkie, bo niewielkie, ale jakichś kolosalnych też nie potrzebuję :) Mój brzuch trochę zmalał, ale chciałabym go ujędrnić :) znacie jakieś sprawdzone metody? podobno szóstka weidera jest skuteczna, ale słyszałam, że ćwiczenia odpowiednio rozplanowuje się w czasie, a na żadnej z odwiedzanych przeze mnie stron nie znalazłam konkretnych wskazówek, jak to robić. Czy ktoś kiedyś próbował i wie jak się za to dobrze zabrać? :) będę wdzięczna za wskazówki :) aha, propozycje ćwiczeń na ujędrnianie pupy też będą mile widziane :P

Gość provokejszyn jak nic
ja polecam cos co sie naywz 8min ABS cwiczenia na youtube - sa po angielku ,ale wg mnie sa swietne mysole,ze juz nawet po 3 dniach zauwazysz jakies male efekty

Gość prosisz i masz
1.dieta MŻ i prawidłowe odżywianie 2.wysiłek fizyczny, ale rekreacyjny, na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz 3.higiena 4. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn 5.pozytywne nastawienie psychiczne Szczegóły pod nw. linkami: www.vademecum.zdrowia.prv.pl http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Gość prosisz i masz
cyt. 25.06.2010] 13:26 flaczka... aha, propozycje ćwiczeń na ujędrnianie pupy też będą mile widziane Odpowiedź: pływanie żabką lub rower górski na "ostrym trybie"

Gość Do flaczki...
pokaż też swoją pupę, jeśli jest tak fajna jak cycki, to jesteś zaajebista/seksowna