Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gamiś_Szczecin

Co ona może we mnie widzieć?

Polecane posty

Gość Gamiś_Szczecin

Od jakiegoś czasu spotykam się z pewną kobietą Mamy już za sobą pare stosunków itp.. oficjalnie jeszcze para nie jesteśmy ale myślę, że wszystko na to wskazuje zastanawiam się.. co ta kobieta we mnie widzi? jesteśmy zupełnie różni.. jest starsza o 5 lat (ma 26 lat) jest zabójczo sexowna, ma pare tatuaży, na brak pieniędzy nie narzeka, ma sporo adoratorów, spore doświadczenie i ogólnie pewna swego wie, że na sex mogła by sobie każdego faceta owinąć i z drugiej strony ja.. młodszy o 5 lat (21 mam), raczej niski.. 173cm, przeciętna twarz, żaden ze mnie konkret uliczny, z kasą u mnie kiepsko.. perspektyw na przyszłość raczej za dużych nie mam czy aż tak różne "dwa modele" może coś łączyć? jeżeli spojrzeć z boku to wiadomo.. każdy facet o takiej marzy więc nic dziwnego, że ja się z nią spotykam, uprawiam sex itp.. ale co ona może we mnie widzieć??

Gość radudaaidia
miłość :D:D

Gość Emiliaaaa
po co to rozkminiasz ciesz sie zyciem i seksem, co ma byc to bedzie

Gość cykady na cykadach
widzi jakie zarąbiste ciacho z ciebie :D

Gość Gamiś_Szczecin
emilia.. taa tylko widzisz ja w swoim zyciu bylem juz raniony przez kobiety i boje sie ze to lada chwila sie skonczy i znowu bede cierpial nie potrafie sie tak cieszyc bez zmartwień, ból doświadczen sprawia, ze sie boje i dlatego naszła mnie taka rozkmina co ona w ogole we mnie widzi??

Gość bumtrallalabum
zapytaj jej , na takie proste pytanie to ci odpowie tu ci wypiszą tysiąc rzeczy a może żadna nie jest prawdziwa :P

Gość Gamiś_Szczecin
No zajebiscie... nie miała młodszego i chciała spróbować czyli jestem kolejny raz dla kobiety zabawką? wychodząc z takiego założenia jestescie kurwami bez uczuc ktore nie licza sie z uczuciami faceta i tyle

Gość Gamiś_Szczecin
boje sie o to ją tak wprost zapytać bo czuje, ze to mogło by zakonczyc nasza 'przygode' a ja nie chce by to sie konczyło.. jest mi zajebiscie z nią

Gość taka prawda ze
prawda w oczy kole

Gość do tej laski powyzej
buahaha juz tutaj nie sciemniaj ze z ciebie taka super laska super laski nie siedza na takich forach :)

a i jeszcze jedno skoro maz cie zdradzil to ty napewno nie pozostalas mu dluzna, jestem pewny ze juz pierwsza z kims swirowalas a on pewnie w obronie by nie zostac samemu popłynał z kims - bardzo zrozumiale

Gość gość
Raczej nie traktuje Ciebie poważnie :) Nie widać perspektyw ;0

a czemu nie warto? bo mowie prawde... ?? ps. corka wulkanizatora, smiem wątpic:)

Gość zawsze szczere podpowiedzi
ruchaj szmate i tyle :D

hahaha i wszystko jasne :D jestes zwykla szmata i tyle

pusta jestes kobietko :) i jak kazda.. dziala pod chwila, puszcza sie a potem probuje na sile nedzne usprawiedliwienie dac

wiem wiecej niz ci sie wydaje :) rozumiem twoje zamykanie dyskusji.. z gory jestes skazana na pozarcie

Gość to juz byloooo
:o :o :o marna prowokacja. chłopie, ona się z tobą rucha tylko, może lubi małe penisy. żadnego związku nie planuje, wiec sobie za dużo nie wyobrażaj :D :P

Gość roambo jogny
no tak.. typowe dla bab pobawic sie chwile chlopakiem a potem go rzucic jak sie znudzi wszystkie jestescie takie same kurwy i szmaty

no jasne, ze mialas powody.. facet cie czyms wkurwił mega powód, godny zdrady typowe dla szmat..