Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filozofia.

Wiecie co....Faceci jednak wolą blondynki

Polecane posty

Gość brunetki, blondynki

Gość brunetki, blondynki
ja wszystkie was dziewczynki... całować chcę !!!! :-)

Gość filozofia.
Ja już postanowiłam że zafarbuję się na jasny kolorek czas na zmiane. Jak zobaczę jakąś poprawę swojego zainteresowania wśród facetów to dam znać:):D

A ja mam rude i jakoś nigdy nie narzekalam. Poza tym co to za podejście "blondynki lepsze od brunetek" itd ja tego nie rozumiem w ogóle :D Ludzie nie amcie innych problemów? :)

Gość filozofia.
nie lepsze tylko bardziej im się podobają...

Gość blondyna____szwedka__
same wlosy to nie wszystko. ja jestem bardzo jasna blondynka (naturalna), mam wlosy do polowy plecow, ladne wszyscy mi ich zazdroszcza.co prawda faceci sie ogladaja, ale. ale co z tego jak mam cere jasna i to nie ladna porcelanowa ale blada, since pod oczami (taka moja uroda), sklonna do zaczerwienienia, jak mi goraco czy zimno to mam nos czerwony i tak dalej. stopy i dlonie tez mi sie robia czerwone, w ogole jak sie rozbiore to taka jestem niejednolita. chetnie bym sie zamienila z jakas brunetka ktora ma jednolity koloryt skory....:(

Gość Evangelion
A ja tam uwielbiam filigranowe brunetki z długimi, kręconymi włosami na głowie. Mam do nich słabość :)

Gość hfsaas
rude rządzi:)

skopiujcie sobie linki i usuńcie spacje, bo jak zwykle kafe rozwala linki na części :P

Gość filozofia.
chciałabym żeby tak było:(:(

mam blond włosy, ciemny kolor mi po prostu nie pasuje, miałam przez moment rudawe, potem ciemne, wygladałam fatalnie :) aczkolwiek mój chlopak woli brunetki, oczywiscie w związkach nie chodzi o włosy:), ale bardzo lubi ciemne naturalne dziewczyny, i nie uważam, żeby blondy mialy wieksze powodzenie.Piękna, zadbana dziewczyna jest atrakcyjna i kobieca, wlosy nie maja znaczenia, tak sadze

Gość filozofia.
Wiem do czego pijesz. Jestem ładna ale nie czuje pełni adoracji a kumpel powiedział że spowodowane jest to "przytłaczającym" kolorem włosów..

Gość filozofia.
Wiem do czego pijesz. Jestem ładna ale nie czuje pełni adoracji a kumpel powiedział że spowodowane jest to "przytłaczającym" kolorem włosów..

Gość Stiwena
A ja uważam że najważniejsza jest u kobiety ( prócz osobowosci oczywiscie) TWARZ. Ja wysoką, zgrabną dziewczyną,jestem blondynką z natury, mam piękne, gęste, wrecz wpadające naturalnie w platynę włosy blond i co? Czy to oznacza ze mam powodzenie u facetów? Absolutnie nie, mam koszmarne rysy twarzy, małe wiecznie podkrązone oczy i ohydny nos. Fakt ze faceci się ogladają wymijając mnie ale jak zobaczą twarz to im opada zapał...Mam przyjaciółkę która jest tez zgrabniutka ale za to niska i jej kolor włosów to dziwny odcien brązu i co? Faceci za nią szaleją bo ma niewiarygodnie piękną twarz, jak spojrzy i uśmiechnie się to to miękną kolana...NIE MA REGUŁY MOI DRODZY!!!!!!!!!!!

Gość zamyślony....
niestety, ale jako facet mogę wyłącznie potwierdzić. Zawsze pociągały mnie blondynki, zwłaszcza o jasnej cerze. Biologia. Nie mam pojęcia czym to jest uwarunkowane, lecz na brunetki nigdy nie zwracałem uwagi, nawet jak dziewczyna/kobieta była atrakcyjna, jakoś specjalnie nie zabiegałem o kontakt, również gdy widziałem jej zainteresowanie. Natomiast blondzie... :) eh, o gustach się nie dyskutuje.

Gość a ja jestem ruda
i mam gdzieś takie teorie bo mam zajebiste powodzenie:)

Gość to nie wiem czemu
większość facetów których znam dałoby się pokroić za fajną czarną

Gość ha ha ale jaja
coz..ja tez farbuje sie na blond z racji tego iz mam blada cere i niebieskie oczy, wiec w ciemnych wygladam po prostu komicznie...jak smierc. ale czy mezczyzni wola blondynki? to raczej kwestia gustu...moj woli brunetki a wybral blondynke:)

Gość bez sensu ten
temat i ta teoria. każdy z nas na pewno w życiu widział wiele brzydkich blondynek i pięknych brunetek więc jak można tak generalizować? bezsens faceci wolą ładne kobiety czy wszystkie blondynki są ładne? no nie ja widziałam wiele blondynek o wręcz paskudnych twarzach

Gość szczera_aż_do_bólu
żałosny jest sposób,w jaki tłumaczy się pociąg facetów do blondynek,że są na jeden raz,albo tylko do zabawy,jest chamski,klamliwy i obraźliwy:/ powinno się tak tłumaczyć pociąg do brunetek,bo to one są takie sexy i gorące,że nadają się tylko do bzykania i wiązą się z nimi faceci,ktorym zależy tylko na ruchaniu:P Uważam,ze to blondynki nadają się bardziej do stalego związku,bo wzbudzają opiekuńcze uczucia,a brunetki do jednorazowego wydymania,bo są bardziej puszczalskie i na pewno będą zdradzały:P

E tam, e tam... faceci plota bzdury. Wszystko zalezy od tego w czym komu ladnie i naturalnie. Jak widze kobiety o ciemnej karnacji, ciemne oczy, czarne brwi a na glowie sloma w kolorze platyny to troszke mi sie zal robi, bo wyraznie chca byc blond "na sile"... Ja mam jasne, rude wlosy i faceci tez plota glupoty, ze ruda to pewnie mam temperament i jestem goraca... echhhh....

Gość filozofia.
zrobie sobie blond na cipie

Gość x light blond x
ja zawsze mialam powodzenie... jako brunekta i blondynka teraz.... mam naturalny bardzo ciemny brąz wlosy dlugie kręcone...a z racji tego ze blondu nigdy nie mialam postanowilam zaszalec i od roku mam platynowe dlugie wlosy... i powiem szczerze ze tamto powodzenie w brązie bylllooo ale to co sie dzieje w blondzie to przesada!!!!! moj facet jest tym faktem zalamany... mega zazdrosny... troche mnie to męczy... ale dobrze sie czuje w blondzie i narazie nie chce nic zmieniac:)

Gość hihikhlkihk
a ja z kolei szczyt powodzenia osiagnelam kiedy zapuscilam naturalne wlosy na zawsze koncac z farbowabiem, jako blondynka mialam powodzenia ale teraz bedac naturalna brunetka tamto powodzenie mo\ze sie schowac... wiec nie ma reguly ale nigdy nie zgodze sie z tym ze blodnynki maja wieksze powodzenie u facetow-glupota dekady