Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zgwałcona przez mojego faceta

Szukam pani OGAME - jak poradzić sobie po gwałcie?

Polecane posty

Gość emma baton
o curva! :o Przypalanie papierosami? :o

Zerwałam z nim a on wywiózł mnie w środku nocy do lasu (40 km od najbliższych zabudowań), zgwałcił, zabrał telefon i portfel i zostawił mnie tam. Całą noc szłam przez las pieszo, żaden samochód się nie chciał zatrzymać... Telefon i portfel przysłał mi pocztą burak jeden... Od tego czasu (5 miesięcy) nie mogę spać, prawie nie jem i jadę na psychotropach.

Mnie nie przypalał. Ogame przypalał.

Samochód to było jedyne miejsce gdzie mogliśmy spokojnie porozmawiać. Sprawa na policję zgłoszona ale on się wypiera i pewnie nic mu nie zrobią. Byliśmy razem 2 lata, on mówi, że sama chciałam seksu a później uciekłam mu z samochodu pozostawiając telefon i portfel. Jeszcze na konfrontacji musiałam o tym opowiadać a dwóch gliniarzy śmiało mi się w twarz :(

Gość pijak, kłamca, złodziej i drań
Jesteś idiotką sokoro do takich sk00rwieli Cię ciągnie i koło nich się obracasz . . .

:( Dzięki...

Gość ja jakiego ciula
lazłas do tego samochodu. Mozg Ci juz dziewczyno odjelo. No i nie omieszkam pogratulowac,ze z takim debilem bylas. Nie wierze nie mial wczesniej takich zachowan... Pewnie zmuszal Cie juz wczesniej do roznych rzeczy. Jest tylu normlanych facetow na swiecie a baby zawsze wybiora nie tego co potrzeba. Wiadac ze nic dla niego nie liczylas przez te 2 lata skoro potrafil tak sie z Toba "pozegnac". Teraz tylko licz na to zebys w ciaze z nim nie zaszla, bo bedziesz musiala takiego gnoja ciagle ogladac przy wizytach u dziecka.

Gość ja jakiego ciula
idz gdzies do jakiejs poradni, nie wiem na zadzwon na jakas pomocna linie telefoniczna, umow do psychologa bo sama mozesz sobie z tym nie poradzic. Powiedz o tym najblizszej rodzinie (ale nie znajomym), nie dus tego w sobie!!

Gość no własnie a wy dalej
wspolczuje Ci :( faceci to świnie. a wy swinie sie tu nie odzywajcie to forum dla kobiet !! mnie moj chlopak ciągle zmusza do seksu ja chce spac a on mowi "pobawmy sie troche" ciagle pyta kiedy bede miala ochote, ciagle sie dobiera do mnie :( mam tego dosc, tez jestem czlowiekiem i mam prawo odpocząc spac, a wy faceci myslicie że jestescie panami swiata ;/ autorko trzymaj sie jakos :( szkoda że musisz brac psychotropy, sobie w ten sposób szkodzisz...może powinnas isc na psychoterapię albo wyjechać gdzies daleko...na troche albo na zawsze...

i po kiego grzyba tak na nią włazicie?? Dzień się kiepsko zaczął że musicie sobie humor poprawić ubliżając innym? "ale masz faceta, albo ty aż tak głupia jesteś, by cię musiał gwałcić......koszmarny babsztyl" to zdanie mnie poprostu zabiło. Skąd wiesz jaka była sytuaja że tak szczekasz głośno? Następnym razem pomyśl dwa razy nim znów coś tak durnego chlapniesz na forum. pijak, kłamca, złodziej i drań Jesteś idiotką sokoro do takich sk00rwieli Cię ciągnie i koło nich się obracasz . . . Niezła z Ciebie wróżka,lub niezły wróżbita skoro na podstawie jednego zdania wydajesz takie osądy :D

Chodzę do poradni, jadę na psychotropach i nic. Świat mi się zawalił :( Dlatego szukam kogoś, kto przeżył coś takiego jak ja...

Gość ale pozwól że zapytam
ten men jest zdrowy psychicznie?

no własnie a wy dalej wspolczuje Ci faceci to świnie. a wy swinie sie tu nie odzywajcie to forum dla kobiet !! mnie moj chlopak ciągle zmusza do seksu ja chce spac a on mowi "pobawmy sie troche" ciagle pyta kiedy bede miala ochote, ciagle sie dobiera do mnie mam tego dosc, tez jestem czlowiekiem i mam prawo odpocząc spac, a wy faceci myslicie że jestescie panami swiata ;/ autorko trzymaj ..... no to już jest szczyt głupoty, zainteresuj się lesbijkami, jak ci chłop nie odpowiada.......

Prowadzacie się z koksami i macie efekty. Przedawkował sterydy i testosteron mu skoczył. Co za tępe smatki :o Ogame to już wogóle paranoja "chodziałm z chłopakiem 3 lata, dowiedziałam się że mnie zdradza na prawo i lewo, gdy z nim zrywałam-bił mnie i gwałcił parę godzin w jakichs krzakach, przypalał papierosami, pazył pokrzywą, " :D a ona pewnie jęczała z rozkoszy :D

Gość nie do wiary!
Ca takie numery ujebałabym jaja tym dwóm ciołkom 😡

I nie dość, że wszytsko jest takie do dupy to jeszcze troche tęsknię za nim i podnieca mnie sama myśl, że mógł by mnie znowu zgwałcić -wiem wiem jestem stuknięta :(

Gość glen b
Jem kupe :classic_cool:

Gość O Boże kochany...
Skąd wzięłyście takich mężczyzn? :o

Gość napisz na email
osoba7@tlen.pl

Gość no to teraz
masz nieciekawie... :o

Gość tamara1990
Co za sk-ór-wiel 😠

"Całą noc szłam przez las pieszo, żaden samochód się nie chciał zatrzymać..." nie wiedzialam ze w lasach jezdza auta

Gość upek upek
Ty głupia kobieto kasiulla123 !! Nigdy nie widziałaś drogi asfaltowej w lesie? Na śląsku mieszkasz?

skoro mnie nie znasz to nie oceniaj kretynie ;] ale podobno ją tak wywiózł w głeboki las.. z reszta skoro tam jezdzilo tyle aut to by sie ktos zatrzymal widzac ze kobita jest gwałcona, z reszta wszystko co tu pisze jest niewiarygodne, a po drugie skoro tak ją jeszcze podnieca to nie wiem po co to tutaj pisze? chwili sie czy zali?? załosne.

Gość upek upek
Przecież tępa tzipo nie mógł 40 km jechać przez leśne haszcze. Zwyczajnie pewnie zjechali gdzieś z asfaltowej drogi w drogę leśną. Po wszystkim mogła laska wrócić do drogi asfaltowej a tam już samochody jeżdżą. Jak można nie mieć wyobraźni? Tak samo tobie jak i zgwałconuym w krzakach laskom jej bardzo brakuje :o

Gość pewnie kasiulla
nigdy nie dymała się w aucie w lesie i nie wie :D