Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilys

nauka języków? jakie, gdzie?

Polecane posty

Jakich się uczycie języków - chwalimy się! JA PRZESZŁAM JUŻ DOBRE KILKA I NADAL MAM OCHOTĘ SIĘ CZEGOŚ UCZYĆ. Angielki, hiszpański, kataloński, rosyjski, francuski.... najbardziej mi właśnie tego ostatniego brakuje, no może tez hiszpańskiego. Uczycie się francuskiego - na jakich poziomach jesteście i gdzie się uczycie?

Hejo :) Podbijam temat bo fajny jest a nikt jeszcze nic nie napisał... Ja uczę się angielskiego, niemieckiego i hiszpańskiego. Angielski już znam na bardzo wysokim poziomie ale teraz w wakacje chciałabym go doszlifować więc zapewne czeka mnie wybór szkoły - pewnie jednak będzie to axon - oraz godzin kursu... O to się najbardziej boję bo też jeszcze pracuję. Co do niemieckiego - ostatnimi czasy nie miałam z nim styczności a hiszpański chciałabym w wakacje dopracować tak do poziomu B2/C1.

Gość Belle.Femme
francuskiego (oralnego) to cie nauczą koleżanki w burdelu

Gość gość
ja chwalę sobie naukę w formie korepetycji. znalazłam jakiś miesiąc temu korepetytora na stronie need a school i jednak taka form anauki chyba najwięcej pozwala się nauczyć. pytam kiedy chce, nauka dostosowana jest do mojego tempa pracy... idealnie!