Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izusia355

on nie chce seksu moiw ze przez religie..

Polecane posty

Gość izusia355

czy to normalne ze facet, byly eks, z ktorym mam dziecko, che wrocicc ale ni echce seksu bo mowi ze religia tego zabrania?czy to jakas wymowka?przytulanie owszem,usciski itd ale bez pocalunkow a jak sie chce przytulic calym cialem to od pasa w dol odgradza nas koldra....on jest nie tego czy cos ze mna nie tak? wczesniej mu ni eprzeszkadzala religia , mam yprzeciez dziecko choc oboje jestesmy po nieudanych malzenstwach.co sie stalo?kazal mi nawet jakies filmy o piekle ogladac...

Gość prawdziwy man hahaah
głupia kobieto wysil się nad prowokacją, ucz się od innych na forum to tyle pindo

Gość izusia355
prowokacja? byla, zaczelismy sie przytulac w lozku ale jak go poglaskalam po penisie to uslyszalam"nie ruszaj tego".mam dosc.on twierdzi ze jest jak zakonnik.wkurza mnie.

Gość izusia355
co moge zrobic? przeciez sie na niego w lozku nie rzuce

Gość on 34
weź mnie w zamian

Gość marcelkochanek
Rzuć tego palanta w pizdziec, zanim zamieni twoje życie w piekło. Zaczyna się, że anal mu nie pasi, a potem pójdzie na całość - jak seks to tylko w worku pokutnym, żeby nie było przyjemności i koniecznie z prokreacją, bo jezusek płacze, gdy się sperma marnuje. Olej frajerta i niech tłucze zdrowaśki, pewnie był ministrantem i zajmował się gromnicą proboszcza

Gość izusia355
Byl ministrantem a potem lektorem nawet a potem mial tez zone a za nia dziecko, teraz jest po rozwodzie, ma dziecko ze man ale kochac si nie che, zawsze byl jakis powsciagliwy w seksie ale jakis ten seks byl a terza nagle mu sie cos odwidzialo i twierdzo ze to grzech...ja juz zaczynam naprawde myslec ze jest moze ..pedalem:(...A moze macie jakies pomysly jak go troche jeszcez pokusic?probowalam juz feromonow, yohimbiny(raz)i skonczylo si ena przytulaniu.Nie chce mi sie wierzyc ....