Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alissa G.

Do narodowych patriotów!

Polecane posty

Gość taka jedna pani co sobie czyta
jestes pojebanym podszywem ...

Gość idiotka z Ciebie
A co k u r w a moze mam isc krasc????? Czy dasz mi i mojej rodzinie na spokojne zycie na miesiac okolo 4tys zl??? Za granica pracuje legalnie nie musze sie o nic martwic i nie musze plakac czy beda moje dzieci mialy co jesc!!!! Gdyby to byl taki piekny kraj to by byla praca... Ze studiami magistrem na ekspedietke za 900zl chyba Cie po je ba lo !!!! A Ciebie co rodzice utrzymuja? Patriotka sie znalazla. Nie rozumiesz chyba znaczenia tego slowa!!!!!! Rozzwin pojecie wspanialy kraj. Widoki moze ladne co zwiedzac jest i co wiecej??? Gdybym nie musiala to bym nigdzie nie jechala

Jak jesteś głupek to i robote masz za marne grosze :O Osoba inteligentna nie ma potrzeby wyjeżdżać z kraju bo we własnym umie zarobić na siebie i swoją rodzinę.

Jak można nienawidzić osób które wyjeżdżają za granicę ? Przecież te osoby jaką w celu zarobku ! A Ty jak tak nienawidzisz tak tych osób,bo opuszczają nasz "piękny i cudowny" kraj,to daj tym osobą takie pieniądze co zarobią tam !!!

Gość idiotka z Ciebie
Patryjotka chyba cos Ci na glowke je bie gdybys byla taka jak mowisz to nick bys miala jakis POLSKI a nie pod starsy sie podszywac. A tak pozatym to gdybys wiedziala ze gdyby nie my to wy byscie pracy nie znalezli.... Bo nie bylo by gdzie pracowac.... Widze ze z Ciebie glupek o patryjotycznym nicku Alissa G.

A czemu mam utrzymywać nierobów? To właśnie przez takich ludzi ansz kraj upada bo zamiast pracować na własną ojczycnę pracują na cudzą i ją bogacą :O

Gość A mnie sie wydaje ze Alissa
Podszywem jestes, bo Alissa to inteligentny dzieciak i nie przeklina, nie to co ty! :D Ty nawet nie umiesz pisac. I wiedze masz zerowa o swiecie!

Gość idiotka z Ciebie
Gdybym siedziala w kraju na bezrobociu to mogla bys powiedziec ze jestem nierobem. A gdybys nie wiedziala to wiekszosc emigruje zeby miec co jest i wiekszosc ich pieniazkow idzie w polske. Gdyby nie Ci ludzie to w polsce nie bylo by kolorowo. Ale jak sie ktos tepy urodzil to inteligetny nie zdechnie. A tak pozatym to twoje podatki nie ida na mnie tylko na tych zuli co siedza i pija ale sa cool bo pija w polsce to typowy patryjotyzm!!! A w sumie w d***pie to mam w polsce na rodzine 4 osobowa zrabia sie okolo 3tys gdy 2 malozonkow pracuje (utzrymanie mieszkania z oplatami to okolo2tys) a tu mam na miesiac ponad 5tys euro i nikogo o nic sie nie prosze mam co chce i nie powim dziecku tego nie dostaniesz bo nie mam na to pieniazkow... Wole byc emigrantem ktorego na wszystko stac niz dziadem w polsce

Gość A mnie sie wydaje ze Alissa
Ten temat to prowo. :D I do tego glupie strasznie. Nieudolna zemsta autorki tego watku: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4509158&start=30 Ciska nia, bo licealistka okazala sie miec wieksza wiedze o zyciu od niej samej. :) A przeciez to wstyd byc glupsza od nastolatki, wiec sie msci, podszywa i ja obraza. Nie martw sie prosta kobieto, rozumu ci to nie doda, za to jeszcze bardziej sie pograzasz i kompromitujesz. Zal ze ty w ogole sie rozmnozylas. Jak bym miala taka matke, chyba bym wskoczyla do najblizszego okna zycia i blagala o ratunek. Co za poracha. Rety. :o

To wyjedz se za granice i tam siedź imbecylko jedna z drugą :O Po co w ogóle po polsku się wypowiadacie? :O

Gość hjgftjytyj
Ja sie zgadzam co do jednego - ta cała alica z tamtego tematu to zazdrosna małolata która nawet inne województwo zna jedynie ze zdjęcia i jest zazdrosna o to że ktoś ma lepiej :D Taka polska lelacka natura :D Zgnoić każdego komu się zazdrości lepszego życia :D

Gość idiotka z Ciebie
PO TO SAMO PO CO TY SOBIE AMEYKANSKI NICK WSTAWILAS A co do laski o tym nicku na tamtym temacie to napewno nie ona bo tamta ma IQ i to wysokie a ta chyba nawet nie wie co to IQ

Gość Clarissaaaaa, czy jak ci tam
skoncz sie pograzac!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ty jestes matka 11 i 8 latka???? :o Opieka spoleczna powinna zreweryfikowac twoje zdolnosci psychiczne do pelnienia roli rodzica!!!

Przeczytałam ten starszy wątek i rzeczywiście, autorka jest jakaś niezrównoważona emocjonalnie. :o Ta mała, Alisa czy jak jej tam, to mądry dzieciak. Wie co pisze. I najważniejsze pisze prawdę. Mam rodzinę w US, mogę tylko potwierdzić. Poza nią jeszcze 3 osoby bardzo mądrze pisały. Tak kochani, to cała prawda o życiu za oceanem. Autorko nisko upadłaś, że się tak wulgarnie podszywasz i takie rzeczy wypisujesz!