Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

antoninka00000

SASIAD KRADNIE MI PRAD !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Tak myślę! I się nie wstydzę!
Emen Ty jesteś elektrykiem, masz pomysł jak taką sprawę można rozwiązać? Albo jak przyłapać na gorącym tych "sąsiadów" ?

Gość Emen'
rozjebanie tej skrzynki pozostaw męrzowi

Gość Emen'
i niech sie niekrempuje jeśli nie ma żadnych plomb

Gość Emen'
tak wiem o co chodzi, a któryś z współlokatorów nie ma kluczyka,

tak myślę że gdyby było cos nie tak z tymi plombami to chyba by to zauwazył ten facet co spisuje liczniki i chyba chodzi ktos z elektrowni czasem zajrzec czy wszystko oki

Gość Emen'
jak nie to ten co chodzi z energetyki i spisuje liczniki musi mieć

Gość Emen'
oni to sie za bardzo tym nieinteresują, uwierz że szczególnie stare plomby można tak naruszyć że na pierwszy rzut oka nikt sie nieskapnie

Gość Emen'
jak ci pisałem jedynym rozwiązaniem jest powyłanczanie wszystkiego w domu i wtenczas bedziesz widzieć czy licznik dalej sie kręci. Nic tylko męża bierz za dupe i niech dostaje sie do licznika

przeczytałam teraz na jakiś innych portalach że podobno mozna za licznikiem się jakos podpiąć??? Jak "domowym sposobem" sprawdzić gdzie kradnie mi ten prąd ??

Gość Emen'
a i te zamki w tych skrzynkach są niektóre takie że otworzyć je można zwykłym śrubokrętem

Gość Emen'
od odejści z licznika wychodzą przewody na bezpieczniki i tam na te odejście mógłby ktoś ci sie podpiąć ale to musiałby złamać plombe

Gość dsasdasdadawwwwq
skad wiesz ze ci kradnie???? jak sie podłaczył do ciebie? wezwij elektryka i niech ci powie co i jak i jego odłaczy jakby co. zabuduj skrzyneczke swoja i zamknij na kłodke bys tylko ty miała dostep.

Gość oszczędzaczek___
i co wykryto cos bo u mnie tez ktos rabie

cos Ty za elektrykow miała? Szkoda ze nie mieszkasz blisko. Ja bym to wykrył raz dwa.

Gość maci
jak wychodzisz z domu wykrec bezpieczniki i zobaczysz czy nie biora produ od Ciebie

Gość gość
Mam pytanie sąsiadka kradnie prąd z kladki ale ma taki sprytny wyłącznik w domu jak jest włączony przełącznik w domu to świeci się prąd na kladce a jak wyłączy to nie. Czy można to jakoś udowodnić i do kogo to zgłosić ??

Gość alicja wkc
patologia

Gość gość
pomooocy!!!!!!,mieszkam w starej kamiennicy,mam dwu taryfowy licznik ,w skrócie ,od września 2013 do stycznia 2014,zużyliżmy prądu za 461 zł,natomiast przedwczoraj dostałam rozliczenie od 23 stycznia do 02.04,na kwotę ponad 1550 zł,dodam ,że wogóle nie ma mnie w domu wychodzę rano wracam po 22 giej i nie doszły mi żadne urządzenia elektryczne ,których nie było by przy pierwszy rozliczeniu,i jeszcze jedno największe zużycie miałam od 23.01 do 12.02 w trzy tyg.1050 na nocnej i 900 kw na dziennej ,to prawie 2000 kw w trzy tygodnie,błagam o poradę