Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bongfhgd

zgubilam obrączkę :(

Polecane posty

Gość bongfhgd

:(

Gość cisza potrafi
to ponoć nieszczęscie

jakie tam nieszczęście....moja bratowa zgubiła obrączkę zaraz po slubie a nadal są małżeństwem i to bardzo udanym!:) nową dostała od męża na rocznice... nie warto wierzyć w zabobony...autorko, kupcie nową i już

Ja też zgubiłam zaraz po ślubie Było to osiem lat temu i ciągle jesteśmy razem i wciąż sie kochamy

Gość powiem Ci tylko że
Szkoda, ale w przesądy to nie wierz i nie martw się tym. Moja mama też zgubiła obrączkę zaraz po ślubie, a jest już 27 lat szczęśliwa w małżeństwie ;)

Gość ejbisi
A dawno temu zgubiłaś? Ja zgubiłam pierścionek zaręczynowy, myslałam że juz nie znajdę ale znalazł się w szufladzie ze ścierkami. Okazało się, że kiedy wycierałam ręce to sobie niechcacy ściągnełam. Takze nie trac nadziei ;)

Gość czytam czytam czytam
poszukaj na spokojnie, zazwyczaj znajduje się w najgłupszym miejscu ;) moja ciocia zgubiła obrączkę jeszcze przed ślubem ;) chciała sie przyjaciółkom pochwalić. nawet nie przyznała sie rodzicom, szybko kupili chyba srebrna pozłacaną. małżeństwo przetrwało ponad 40 lat :)

Oj spokojnie ja ostatnio też myślałam, że zgubiłam na co mój misiek powiedział co się przejmujesz to tylko przedmiot zaraz pojadziemy kupiny nową i po kłopocie.

To przedmiot no wiem pamiątka ślubu i te całe blabla ale generalnie przedmiot żecz do kupienia ponownie. Nie przejmuj się tak Kochana