Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jechać na plażę???

czy jechać nad morze??? czy można po plaży chodzić w..........?????????

Polecane posty

chciałabym jechać ale mam ogromny kompleks... bo mam dopiero 17 lat ale moje nogi i tyłek wyglądają fatalnie... ;/ w ciągu ostatniego pół roku zrobiły mi się na całych udach rozstępy... okropne czerwone. Sięgają prawie do kolan. W dodatku jestem blada i mam początki cellulitu. Raczej nieswojo bym się czuła paradując w bikini po plaży. I do tego wrażliwa skróa wiec opalać sie raczej nie będę. Tylko, że nie chce spędzić całych wakacji w domu. Czy mogę więc np. po plaży chodzić w spodenkach przed kolano? Czy bardzo idiotycznie by to waszym zdaniem wyglądało?? moje nogi wygląśdają dokładnie tak - http://www.vitalmarket.pl/rozst1.jpg

i jak to jest jeśli jadę z grupą rówieśników, organizowane przez szkołę lub coś w tym stylu, czy tylko na plaży spędza się czas? na prawdę jesli nie pojadę to chyba zanudzę się w te wakacje.. ;/ a głupio mi pokazywac te niedoskonalości bo chłopaki są tacy, że mogą nawet zdjęcie zrobić tym moim nieszczęsnym nogom i na złość pokazywac po powrocie znajomym że leeee jaka to ja nie jestem. co sądzicie o bawełnianych spodenkach przed kolanko albo do połowy uda? i czy jest jakies miejsce przy morzu gdzie nie chodzi się w bikini??? bo ja sie nie znam.

ale czy to nie wyglądało by głupio???? wszyscy porozbierani a ja w spodenkach... hmm?? i najlepiej to w jakichś koszulkach na ramiączkach albo wiązanych na szyi bym chodziła bo i brzucha odsłaniać nie chce. Ale tak się wyrożniac znowu to nie za fajnie...

Gość lol czlowieku takie
chodz sobie nawet w kombinezonie! kogo to obchodzi? to ty masz sie czuc dobrze.

Gość sa piekne sukienki plazowe
lub dlugie koszule siegajace kolan. Lekkie i przewiewne i przeznaczone wlasnie jako ubior na plaze.

Gość sa piekne sukienki plazowe
lub dlugie koszule siegajace kolan. Lekkie i przewiewne i przeznaczone wlasnie jako ubior na plaze.

Niestety ale jesteś w takim wieku że nic nie pomoże bo ludzie w tym wieku są bardzo okrutni jeśli chodzi o ocenianie urody,nawet koleżanki będą ci dowalać,niestety takie jest życie,powiem ci ze moja była to nawet jak była po 20 to na basen nie chciała iść bo się wstydziła swojego ciała.Jesteś człowiekiem jak każdy i masz prawo robić to co każdy,na twoim miejscu nie przejmował bym się docinkami i ubierał strój kąpielowy,wszystko zależy od twojej psychiki,jak masz mocną psychikę to ci jakie,s docinki przeszkadzać nie będa i będziesz to miała gdzieś.

Gość pijak, kłamca, złodziej i drań
Uprawiaj sport i rozsądnie pokarmy spożywaj to jedyna rada. Nigdy się nie migać z lekcji w-f i nie dawać lewych zwolnień! Leniwe larwy nie lubiące aktywności fizycznej czy nie uprawiające sportu są pierwsze do odstrzały al mężczyzn chcących mieć zdrową rodzinę aktywną i bez toksykomanii czy siedzącego trybu życia!

ale ja uprawiam sport!! tylko i tak nic nie zamaskuje szerokich bioder. A oponke na brzuchu mam od zawsze i nie moge sie jej pozbyć, próbowałam szóśtki Weidera ale nic nie dało... a rozstępy i cellulit w tak młodym wieku to nie moja wina, w rodzinie to dziedziczne.. co poradze.

Jedyna rada to pojechać z grupa normalnych ludzi,ale to jak wygrać w totka.Po za tym myślę że nie jest tak znów źle jak wyszło ci to na fotografii,czasami zdjęcie wyolbrzymia obraz,zrób sobie zdjęcie z innego miejsca i pod innym katem gdzie jest inne światło.

A swoja droga nie wiedziałem że problem ten dotyka również nastolatki.

Gość jak ktoś pisał wyżej
a nie lepiej własnie w długich koszulach, sukienkach plażowych, albo stórj kapielowy i na to pareo zawiązane od brzucha?

Pomyśl też o plaży nudystów,tam nogi i brzuch schodzą na dalszy plan:-P;)

Może udaj się do jakiegoś specjalisty? To dość dziwne ze w takim wieku zrobiły Ci się takie rozstępy.. Jakieś kremy maści zabiegi ? Nie wygląda to fajnie.. Schudłaś albo przytyłaś w ostatnim czasie?

Gość Margo1111111111
możesz jechać... ja mieszkam nad morzem i różne rzeczy widziałam na plaży, więc dziewczyna w spodenkach napewno nie bedzie budziła zdziwienia :) możesz też ubrać kostium kompielowy a pośladki i uda przykryć taką zwiewną spódniczką - pareo :) zdjęcie poniżej: http://static2.e-lady.pl/files/image/4958_Pareo_HULA_8695_0kk2.jpg jeź i baw się dobrze :D