Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilowatowa

Praca biurowa

Polecane posty

Gość kilowatowa

W dziale praca jakoś mało osób, więc zapytam tutaj. Orintujecie się może, jakie wymagania może mieć pracodawca na stanowisko pracownika biurowego? Dostałam własnie telefon i zaproszenie na rozmowę. Nie mam doświadczenia, czego nie ukrywałam. Faks, komputer, xero - to wiadomo. A wiecie może jakie konkretne programy komputerowe trzeba mieć w miarę opanowane?

Gość to zalzy do jakiego
biura

Gość jak ma 170 cm
niewiele, komputer, xero, niszczarka, fax - o ile mają sprawny, adresowanie kopert - podstawa

Office w stopniu dobrym, a najważniejszy Word i Excel. Kultura osobista i wygląd tez się liczą, tzn. nie musisz być od razu seksbombą, ale musisz być schludna i zadbana. Mogą też chcieć język obcy, ale teraz wszyscy tego oczekują, czy potrzebne to w pracy, czy nie.

Gość z Pulp Fiction
mysle ze MS Office to podstawa w kazdym biurze. Word i Excell sa uzywane praktycznie wszedzie.

Gość esteee
excel, word, outlook - to podstawa , a moze jeszcze power point.. zalezy jaka praca ;)

Gość była pracowniczka biura
w biurze to głównie Excel i Word

Gość z Pulp Fiction
a ja mam doswiadczenie, znam angielski w stopniu zaawansowanym, wyzsze wyksztalcenie i nie moge znalezc pracy... nikt do mnie nie oddzwania. zalamka.

Gość kilowatowa
Word - spoko, Exel - średnio, ale zdąże powtorzyć może. Schuldna i zadbana - to norma wszędzie, nie tylko w biurze:) W ogłoszeniu nie było nic o języku obcym, ale angielski w stopniu komunikatywnym mam i aktualnie uczę się hiszpańskiego. Jakieś jeszcze sprzęty się obsługuje oprócz feksu, kserokopiarki, kompa i ekspresu do kawy?:), no i wymienionej wcześniej niszczarki.

Gość kilowatowa
Nikt nie pomoże już?