Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamkaaaaaaaaaaaaaa11

obrzydliwa dziewczyna!!pytanie do facetów

Polecane posty

Gość zalamkaaaaaaaaaaaaaa11

mam znajomą,uważam ,że jest obrzydliwa.Jest strasznie nie zadbana,ma pomarańczowe wręcz zęby,na których widać dziury[jeśli ktoś delikatnie nabąknie przy niej o dentyście,mówi,że nigdy nie pójdzie do dentysty],ma długie i przy tym okropnie brudne paznokcie.Na twarzy można dostrzec resztki nie zmywanego nigdy na noc makijażu !Pod wargą ma kolczyk,co sprawia,że wygląda jak zimna suka. . .może to przyciąga facetów? ja nie wiem,ale wg. mnie dziewczyna powinna o siebie dbać,zwłaszcza o twarz[zęby,jakiś niewyzywający makijaż] ona natomiast wygląda jakby wszelkie zasady higieny już dawno się z nią pożegnały,a mimo tego,co jakiś czas ma nowego faceta...a Wy faceci,co myślicie o takich właśnie dziewczynach?

Podbijam, bo aż mi się wierzyć nie chce:o Może wiedzą, że przy takiej nie muszą się starać, a wielu facetów to flejtuchy:(

Gość Tak myślę! I się nie wstydzę!
A co Cię jej żywot obchodzi? Zajmij się sobą. Nie masz własnego życia? Dupę umyłaś?

Wy ludzie jesteście niedojebani i nieszczęśliwi. Najlepiej się rzucić na kogoś jak pies na karkówkę. Jest wolną jednostką i robi co chce, krzywdzi Was żółtymi zębami ? :o Nic Wam złego nie robi, więc po co ten szum?

Gość slomka palomka
nie chodzi o to,że ktos sierzuca ! teraz może zeby jej nie przeszkadzają,ale za kilka lat będzie płakać,że za młodu o nie wystarczająco nie zadbała....noo ,ale jak widac facetów takie niechluje przciągają

Jej sprawa. Nie wasza ;)

Gość endrjuuu
wole nie wiedziec co za facetow taka moze przyciagac....:-O chyba tylko dysko ruchaczy... tez chcesz takich przyciagac? wystaw dupe i cyca na wierzch i wiejski chopek bedzie twoj!

Gość aass
moja koleżanka ma podobnie, tylko ona w wieku 25 lat juz miała szufladke.widać,że ma sztuczną szczęke bo często ma resztki jedzenia miedzy dziąslem a plastikiem, jest paskudna.Teraz ma 32 lata i młodszego o 7 lat faceta, niezły towar.a i zapomnialam dodać,że jest rozwodka z dwójką dzieci...no cóz życie..nie rozumiem tego, ale na szczęście to nie ja z nią sypiam..

Gość blee!!
bleee