Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta po 20

czemu niektóre kobiety się nie myją ?!

Polecane posty

Gość kobieta po 20

Jak w temacie,pomijac kwestie higieny mezczyzn zauwazylam,ze coraz wiecej kobiet nie dba o higiene ! Bedac w liceum niektore dziewczyny mowiac wprost...smierdzialy...odor potu maskowaly rexona i litrami perfum-nie musze mowic,ze takie polaczenie jest gorsze niz sam pot. Na ulicach owszem pieknie pachnace,ladnie ubrane kobiety a po drugiej stronie barykady- nie tylko nastolatki ,ale kobiety z dziecmi,ktore szamponu nie widzialy tydzien...woda jest ogolnodostepna,najtanszy dezodorant to kilka zł,a prysznic zajmuje ledwie kilka minut...

Gość apolityczna kaska
bo nikt nie reklamuje w tv mycia tylko rexone ateraz robi sie to co mowia w tvn "D"D"D"D"D

Bo rexona działa 48 godzin, a one się pryskaja nia 3 razy pod rząd i myślą, że to na 6 dni wystarczy. :classic_cool: Także myją się tylko w niedziele. :(

Kiedyś założyłam podobny temat i mi go skasowało :( Jakby nie było żadnego problemu jak komuś wali z pod pachy ;)

Gość kobieta po 20
oj problem jest :) moze skasowala go jakas cuchnaca moderatorka

to jest obrzydliwe nie ma chyba gorszego smrodu niz ten brudu i potu fujjjj,dziś niestety bylo mi dane stać chwile koło takiej panny wyfiokowanej a zarazem smierdzacej bleee

Gość do wziecia
pani w szkole pyta Jasia: -Jasiu jaki to czas?: ja sie kąpie, ty sie kąpiesz, ona sie kąpie? - sobota wieczor prosze pani! :D

Gość wyslij xd
a czemu niektorzy faceci sie nie myją?

To dziwne prawda ????? Przecież tacy ludzie zreguły nie czują swojego smrodka więc im to nie przeszkadza ;)

Gość ajslakjdjs
hej ja miałam koleżankę w klasie która potrafiła przyjść po weekendzie do szkoły z tłustymi włosami nie wspominając o jaj żółtych paznokciach zdartym lakierze i bluzie skosmaconej z szalikiem w zimie i jak na nią patrzyłam to mi nie dobrze się robiła bo jak można chodzić w tłustych włosach przez cały tydzień bo nawet jak je umyła to nigdy nie było to tak zrobione dokładnie by wyglądały na świeże dodam ze na maturę tez tak przyszła po długim weekendzie i chodziła tak do pisemnego angielskiego ;/a o staniu koło niej nie było mowy

Gość kobieta po 20
ja sie myje codziennie,ale na nic sie to nie zdaje, poniewaz wcinam czarny chleb z cebula i czochem, wiec zwyczajnie wali mi ostro z jelita grubego. no ale nie myc sie, to juz lekka przesada

Gość lunderka
A czemu niektorzy faceci sie nie myja? szczegolnie w miejscach intymnych...? :/

Gość Zadziczony
Ja się nie myję bo mi się nie chce. Nie czuję swojego smrodu więc mi on nie przeszkadza a jak komuś przeszkadza to nie musi stać koło mnie;

Gość ajslakjdjs
faceci sie nie myja z tego samego powodu co kobiety im tez wydaje sie ze jak wezma kompiel raz w tygodniu to wystarczy;-)

Gość angelikatika
Ja kiedys powiedzialam facetowi zeby sie umyl bo go tak do lozka nie wpuszcze bo od paru dni sie nie myl i jesczze codziennie na rowerze jezdzil duzo to poszedl do lazienki i tylko wacka woda opryskal... szczena mi opadla jak to zobaczylam...

Gość kobieta po 20
jak ktoś sie nie myje w miejscach intymnych to jego problem...mam na mysli ludzi ,ktorzy przeszkadzaja innym ;)dla mnie to nienormalne, jesli szkoda komus na wode,mozna wziac krotki prysznic i zainwestowac w dobry antyperspirant....niestety nawet moja szefowa,kobieta na stanowisku wyksztalcnna...tłumi pot perfumami ...

Gość ajslakjdjs
o kurde współczuje

Gość kobieta po 20
wychowanie sie klania :) tak mi sie wydaje...

Gość ajslakjdjs
u mnie dyrektorka tak cuchnęła można było jej nawet nie widzieć ale na pewno było czuć

Gość Zadziczony
no ludzie nie przesadzajcie z tym myciem, ja się zacząłem myć pod napletkiem jak miałem jakieś 18 lat i wcale przez ten czas jak się nie myłem mi nie śmierdział członek, nie miałem żadnego zapalenia ani innego syfu dupę zacząłem też myć jak miałem jakieś 18 lat i co? komuś to przeszkadza? czy ktoś wąchał moją dupę? teraz myję się pod napletkiem i dupę raz na tydzień i czuję się z tym dobrze, nie ma brudu ani nic nie śmierdzi jak widać niektórzy są lekko przewrażliwieni na punkcie mycia się i wypaczonego pojęcia higieny, kolejna debilna moda współczesna, i co kurde w ramach higieny może mam sobie jeszcze jaja depilować i pod pachami się golić? no pojebało wam się kobiety w tych waszych głowach i tyle

Gość blondiiiiii
owłosione jaja u faceta? A fu !