Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apolityczna kaska

ja chce do PO ..bronek powiedział ze mam z nim isc

Polecane posty

Gość apolityczna kaska

Aby zostać członkiem PO , należy spełniać kilka warunków: * Mieć niepolskie nazwisko (mile widziane też niepolskie imię, np. Donald) * Mieć płaskostopie. * Nie lubić PiS-u. * Uważać Rosję za jedyny słuszny kraj * Mieć problemy z wymową „R. * Mieć któregokolwiek członka rodziny w Wehrmachcie i/lub Armii Czerwonej. * Mile widziana komusza przeszłość. * Nie mieć swoich pomysłów na rządzenie, zamiast tego potakiwać wszystkim pomysłom Tuska. * Mieć w archiwach pewnych służb ładne przezwisko (np: „Lolek). * Palić marihuanę przynajmniej raz dziennie, dozwolone też inne narkotyki i środki odurzające. * Oglądać TVN24, żeby wiedzieć jak myśleć. * Onanizować się przy wywiadach Moniki Olejnik. * Lubić pasztet. * Słuchać Dody. spieszmy wszyscy do koryta chodźcie z nami - zamiast łazić gdzieś po krzakach i po rowach, uznajemy to, że po obu stronach tej głównej drogi są ścieżki, jedni po lewej, drudzy po prawej, ale my środkiem, z pełną dumą, z odwagą, z przekonaniem, że mamy rację. I nie bójcie się, my was nie postawimy tam, gdzie stało ZOMO, my z całego serca mówimy: zmieniajcie poglądy i zmieniajcie Polskę na lepsze"

Gość ja23333
hehe dobre

Gość pijak, kłamca, złodziej i drań
TVN i onet jest PO . . . żydo-post-komuny znaczy się, a TVP jest klero-prawicy-żydowskiej.

Gość tryuio
PO wciaz mowi o zgodzie a jednoczesnie cały czas zaczepia i prowokuje Dzis mozna było posłuchac Tuska na kongresie PO ---to co mowił to stek bzdur Ich kampania polega na osmieszaniu i krytykowaniu Kaczynskiego to ma byc ta zgoda???