Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Megii :(

Brak okresu po Yassminelle

Polecane posty

Cześć dziewczyny mam takie pytanie nurtujące mnie :( Brałam tabletki anty ... przez 2,5 roku bez przerwy 1 okres po odstawieniu był spóźniony ok 10 dni ... a drugiego jak nie było tak nie ma... już mija ok 38-40 dnia cyklu choć boli mnie brzuch od ok 2 dni..a dzisiaj szczególnie . Jakie są szanse na ciąże po tak długim braniu tabletek ?? Kiedy kobieta jest w pełni płodna po odstawieniu tabsów. I jak długo mam czekać bo czekanie mnie męczy...:( a seks uprawiamy rzadko i zawsze z gumką i nigdy do końca w środku nie siedzi.. zawsze kończy na zewnątrz... :( pomocy proszę o słowa wsparcia

No halo :( pomocy

Ja odstawiając tabletki też tak miałam. Brak miesiączki,zmienne nastroje,nabrzmiały brzuch i piersi...potem okazało się że przez tabsy nabawiłam się hiperprolaktyny i to z tego powodu takie problemy są więc szybciutko idz do lekarza i niech Ci da skierowanie na badanie hormonów

Test ciążowy zrobiony dzisiaj wyszedł negatywnie ale okresu dalej nie ma już zaczynam się obawiać że tabletkami sobie coś zrobiłam... ehh :(

Przecież to nie Twoja wina że się tak dzieje,po prostu taki masz organizm i nic na to nie poradzisz. Wybierz się do lekarza i zrób badania,wszystko będzie dobrze,zobaczysz!!!

ja brałam YASMIN i też nie mam okresu z tym że robiłam test i wyszedł pozytywnie? (jedna kreska wyraźna a druga bardzo mało widoczna). Zastanawiam się czy tabletki mogły spowodować takie zachowanie organizmu czy to jednak ciąża...

ja brałam 1,5 roku odstawiłam 1,5 miesiąca temu, brak okresu, bolące piersi i brzuch jak bym miala dostać okres, pierwszy test ciażowy 2 kreski jedna blada, potem zrobiłam drugi test i znowu POZYTYWNY. I JESTEM W CIĄŻY. A myślałam ze cięzko zajsc po tabletkach...

o kurcze... no to pewnie ja też jestem w ciąży... choć czytałam opinie na necie przeróżne-jedne kobiety były w ciąży gdy wykazało im pozytywny wynik ale były też i takie które testy zmyliły przy takim wyniku... okaże się po wizycie u ginekologa... już mam totalny chaos w głowie ;/

na początku myślałam ze taka jest reakcja mojego organizmu na odstawienie tabletek, ale jak okresu nie mialam juz 2 tyg to zrobilam testy i poleciałam do lekarza.... w Lutym 2011 bede mamusią

jeśli ja też zaszłam w ciążę to termin wypadnie na marzec 2011... Może jednak jest to reakcja organizmu na brak tabletek i bardzo duży stres... Nie wiem jak wytrzymam w tej niepewności do poniedziałku:(

aha. No to wygląda na to że jednak jestem w ciąży-robiłam 3 testy różnych firm i w różne dni po spodziewanym terminie okresu i na każdym wyszła 2 linia lecz mało wyraźna. Jutro do lekarza... stres jak nie wiem...

Megii :( - nie denerwuj się, skoro zabezpieczacie się z partnerem to nie powinnaś być w ciąży, płodność po tabsach, zależy od organizmu, może być od razu, czasem nawet zwiększona.A brak okresu, szczególnie 2 z kolei to dość częsta przypadłość;miałam identycznie-poszłam do gin dostałam luteinę i cykl się wyrównał, wróciłam do takiego jak przed tabletkami.

tahitiana GRATULACJE ;D ja pierwsze USG mam w następnym tygodniu i juz sie nie moge doczekać ;D trzymaj się cieplutko z Dzidzią....

TAHITIANA druga blado różowa kreseczka oznacza ciążę. u nie których mogło ich nie być pomimo tej kreseczki bo zazwyczaj dochodzi do mikroporonienia tzw. ciąży biochemicznej

justysja- dziękuję za gratulacje :) niesamowite jest patrzeć na swoje usg :) KlauDDynka69- u mnie już wiem że na 100% oznacza ciążę ta druga kreseczka :) teraz boję się tylko reakcji w pracy jak im powiem... ;/