Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość martttika

praktyki studenckie

Polecane posty

Gość martttika

mam takie małe pytanie, ale może na początek przedstawię swoją sytuację. studiuję zaocznie zarządzanie przedsiębiorstwem i właśnie na trzecim semestrze (na którym obecnie studiuję) mam odbyć praktyki studenckie. do końca lutego pracowałam na stanowisku asystenta kierownika p.o. kierownika sklepu i opiekun naszego roku powiedział, że jak najbardziej zalicza się to do zakresu praktyk i na podstawie umowy o pracę zostaną one zaliczone. jednakże we wniosku do dziekana jest potrzebny podpis i pieczątka firmy, w której pracowałam i tu zaczynają się schody, gdyż nikt z osób upoważnionych do tego nie chce mi takiego podpisu złożyć (dodam, że do szefostwa nie mam i nigdy nie miałam bezpośredniego dostępu)!! Przecież nie jest to pismo o odbycie takich praktyk, a tylko podpis potwierdzający zawartą umowę o pracę??!! Czy pracodawcy mają prawo odmówić podpisania takiego dokumentu?? I teraz przez brak tego jednego podpisu chyba muszę się wybrać na bezpłatne praktyki, których jednak nie mogę odbyć, bo nie mam takiej możliwości dostać w obecnej pracy miesięcznego bezpłatnego urlopu ... :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować