Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inka0009

USG 3D

Polecane posty

Gość Inka0009

Witajcie dziewczyny, mam pytanie odnośnie usg 3D. 1.Czy takie usg wykonuje kazdy ginekolog prowadzący? 2.Czy to jest standard, czy trzeba go o nie poprosić? 3.I czy to jest płatne? 4.I w którym tc jest wykonywane? Pozdrawiam

Gość Inka0009
podbijam

Gość fdfgrtfg
to usg nie jest standardem, nie każdy ginekolog ma odpowiedni sprzęt do tego badania- nie każdy tez potrafi odczytac takie usg nat mając taki aparat(wiem z doświadczenia), jest to badanie odpłatne ok 150 zł.

Gość Inka0009
Dziękuje bardzo za info:) Choć jedna Ty odpowiedziałaś:) pozdrawiam

Gość asiulek82
Ja miałam robione usg 3d dwa tygodnie temu (tzn. w 25 tygodniu ciąży). Lekarz twierdził, że najlepiej jest przeprowadzić takie badanie między 24 a 29 tygodniem,poniewaz wcześniej dziecko jest zbyt ruchliwe a później jest juz zaduże by zobaczyć je w "całości" na ekranie. Mój lekarz nie posiada sprzętu do 3 d i 4 d wiec byłam u innego prywatnie, zaplaciłam 250 zł. Mimo ceny polecam, niesamowite przeżycie i wszystko można dokładnie sprwdzić.

to nie jest standardowe usg, ja chodze prywatnie do lekarza on ma juz nowoczesny aparat 3/4 d i zna sie na tym dobrze. Ja badanie usg3 d mialam robione w 12 tygodoniu, teraz czeka mnie drugie po 21 tygodniu, kazde takie badanie kosztuje 200 zl. oprocz tego lekarz mi przy badaniu zwyklym usg czasem przelacza na to 3d i dostaje fotki :) Aha to badanie nie jest obowiazkowe, ja sama chcialam:)

Gość mmmmmjjkjkjk909090
między 24 tyg a 29 tyg najlepiej ja płaciłam za nie 150 zł rok temu niestety takie badanie nie jest standardem i trzeba płacić jak ktoś chce takie badanie mieć jest dokładne lekarz możne stwierdzić na podstawie takiego badania nieprawidłowości.