Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kap

Tradzik

Polecane posty

Gość kap

Dlaczego wiekszosc ludzi mysli, ze tradzik jest od niemycia sie ? Walcze z tym gownem juz ponad 2 lata. Pryszcze zaleczylem w 99%, tylko co z tego skoro zostaly mi przebarwienia ktore na pierwszy rzut oka wygladaja jak pryszcze. Dziewczyny skreslaja mnie od razu, wiele osob patrzy na mnie z odraza. Kolegow mam zazwyczaj bardzo krotko. Trafiam na idiotow ktorzy stwierdzaja, ze wstyd gdzies ze mna isc. Inne osoby z tradzikiem ktore spotkalem byly tak niesmiale, ze nie dalo sie z nimi porozmawiac a tym bardziej zaprzyjaznic.

ale ja jestem kociskiem a nie dziewczyna wiec chodz:D:D:D tez mialam pryszcze swego czasu ale udalo mi sie ich pozbyc, Brevoxyl stosowal?:)

ale przebarwinie tez można rozjaśnić, dobry gabinet, dobtre zabiegi i będzie lepiej, a trafiasz chyba na samych idiotów, co innych facetów Twój wygląd obchodzi...?

Gość kap
Wlasnie brevoxylem wyleczylem pryszcze. Teraz zostaly te cholerne przebarwienia :/

Wmawiaj sobie, że brak umiejętności nawiązywania zażyłych kontaktów z ludźmi, to wina trądziku: o Znam ludzi, którzy też mieli taki problem, a na brak przyjaciół, partnerów nie narzekali... Także może poszukaj winy w środku, a nie na zewnątrz. Albo źle dobierasz towarzystwo, skoro ktoś jest na tyle pusty, żeby wstydzić się wyjść gdzieś z Tobą....to czy naprawdę sądzisz, że to ktoś wartościowy...? :/

Gość kap
Problemy zaczely sie gdy pojawil sie tradzik. Ludzie zaczeli patrzec na mnie z odraza i raczej niechetnie rozmawiali.

Gość kap
Problemem jest jeszcze z sucha skora. Brevoxyl zrobil mi na czole pustynie Gobi, skora luszczy sie i niefajnie to wyglada. Jak tylko posmaruje ja kremem nawilzajacym to na drugi dzien mam mase zaskornikow :/

Gość kap
A dziala to ? Nie chce wywalic 46 zl w bloto.

po pierwsze zainwestuj w dobry peeling do twarzy ja uzywam z nuxe i jest rewelacyjny:) a na przebarwienia i slady po pryszczach polecam krem wybielajacy na noc z pharmaceris, nie kosztuje duzo a jest skuteczny.

Gość kap
Mozesz mi jeszcze cos polecic na wagry na nosie :P Robilem parowki, stosowalem mase peelingow, chusteczek i nic nie pomoglo. Czarne kropki nadal sa :P

Gość kap
Mam ciemna cere. Te wybielone miejsca nie beda dziwnie wygladaly ?

no to prawda na wagry nie ma lekarstwa, pomaga troche peeling mechaniczny, ja jeszcze stosuje na noc masz z firmy SVR, tylko troche droga jest

hmm.. bylam w lazience zeby sprawdzic co mam:D:D i znalazlam jeszcze acne derm, tez mozesz sprobowac.. i jest tansze... moze zaczac od czego takiego, jak nie podziala to kupisz drozszy preparat:)

Gość angelikatika
Mi pomoglo dopiero jak antybiotyki bralam przez 4tyg, a walczylam z tym cholerstwem ponad 10 lat...