Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PGR

Kto z was uprawia jogging ?Kto ze mną biega?

Polecane posty

Tak się zastanawiam czy dużo jest osób którzy biegają,ja uwielbiam ten sport i właśnie za chwile idę sobie pobiegać po lasie,kto ze mną?

ja bym chciała :) ale mam lekką astmę :o

Gość przy lekkiej astmie
mozna biegać, tylko należy zacząć od kilkuset metrów i stopniowo zwiększać dystans. Ja też mam astmę i biegam ok.10 km dziennie:classic_cool:

NB a co ma bieganie do astmy?Przecież to nie chodzi o to żeby zadyszki dostać,ja nie biegam sportowo tylko rekreacyjnie.

nieee, nic nie ma :D pewnie zawisłabym dysząc na najbliższym drzewie i musiałbyś mnie holować do domu :classic_cool: dzięki za porady orange :D u mnie dochodzą również inne przeciwwskazania natury estetycznej, ale jakbym kiedyś zamierzała się usportowić to zacznę od 50 metrów :p

a jakie są przeciwskazania natury estetycznej do biegania.... bo nie kumam :D

powiedziałabym ale się wstydzę :classic_cool: jako kobieta powinnaś wiedzieć :)

jako kobieta wiem ze bieganie dobrze robi na wiele przeciwwskazan estetycznych wlasnie:D temu sie zdziwiłam:D

Lepiej od 50 niż siedzieć w domu z pilotem w ręku,każdy kto zaczyna to raczej nie jest w stanie pokonać nawet kilometra bez odpoczynku a po miesiącu treningu już może nawet 3 kilometry bez odpoczynku.NB nie rozumiem co masz na myśli z tą naturą estetyczną.

NB ja jestem facetem i nie rozumie co kobieta ma na myśli jak mówi że nie może z natury estetycznej.

trafnik znaczy Tobie przy bieganiu nic nie skacze? :classic_cool:

ja biegam :) ale teraz przerzuciłam sie i biegam po miescie, wieczorem zawsze biegałam po lesie ale teraz grasuje gwałciciel u nas wiec sie boje :O a ty skad jestes? :)

NB jak skacze to mi by się to podobało:P nie jesteś może z moich okolic?Bo jak tak to może razem pobiegamy:P;)

Gość wole jogę

BIZONICA e tam,gwałciciele są wszędzie;)a po za tym jak biegasz to zawsze mu uciekniesz,będziesz bardziej zmotywowana do szybszego biegu;)

Gość ja biegam dość dużo, ale dziwi
mnie to, że w polsce nikt nie biega, nie widzi się biegaczy biegnących ulicą po chodnikach :P tutaj to norma. dziwne :O

Ja też biegam, codziennie po pół godziny, nie jest to dużo, ale robię jeszcze inne rzeczy. Bieganie jest super, kondycja się bardzo wzmacnia.

a mnie wkurza że ludzie się patrzą jak na debila jak biegam:) Ale w sumie co mi tam, niektórym też przydałoby się tyłek ruszyć:) Dlatego zgadzam się że w pl mało osób biega.

Zgadzam się ze w Polsce bieganie nie jest dość popularne,ale zauważam czasem ludzi którzy robią to samo co ja,ostatnio spotkałem grupę młodych dziewczyn które zaczęły biegać,widać było ze maja dużo do stracenia;):P

ja biegam, też jestem ze śląska i często widze osoby biegające, przynajmniej częściej niż w zeszłym roku :)

kucze, ale najlepiej to się z kimś biega...bo tak to kicha trochę, ale co zrobić

Aggie85 zgadzam się z tobą,ale jak to zrobić żeby poznać jakąś dziewczynę która biega i razem z nią pobiegać:(