Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maggie990

wstydzę się go

Polecane posty

witam, mam chłopaka o bardzo fanym charakterze, dobrze nam się gada, rozumiemy się i w ogóle wszystko byłoby fajnie gdyby nie jego wygląd... Jest po prostu nieatrakcyjny fizycznie i trochę głupio mi z nim chodzić, być tak wśród ludzi.Ma ktos podobnie?

Gość samira chandra
a ile TY masz lat - 10?

Gość 100% ze
glupia jestes

Gość piesek piesek
Może zapytaj Jego,czy nie wstydzi się chodzić po ulicy taki brzydki? Potem zapytaj o wspólną przyszłość.........

Gość 100% ze
piesku a ty jestes ladny?

jak wygląda? Nie to ładne co ładne lecz co się komu podoba, może przesadzasz:)

Gość piesek piesek
Zdecyduj się,czy bardziej zależy Ci na człowieku,czy na jego wyglądzie.

to znajdz sobie takiego którego się nie będziesz wstydzić naprawde puste dziewczę z Ciebie

Gość piesek piesek
Do 100% ze-znasz takie pojęcie-ironia?

Ja jednego nie rozumiem, jak się wstydzisz to po co w ogóle z nim jesteś. Mnie jak się ktoś definitywnie od początku nie podoba to nie ma szans na jakiś związek. Chyba nie liczyłaś na to, że się zmieni z wyglądu:) Fakt, że charakter jest najważniejszy ale jak ani trochę Ci się nie podoba to nie ma sensu to ciągnąć.

Gość 100% ze
jest podobny do misia pluszaka

Gość niewiadomkaaaaaa
dziewczyno- heloł!! po co z nim jesteś? jeśli go kochasz to kochasz, a jeśli chcesz go na pokaz to go rzuć! człowieka nie ocenia się po wyglądzie na miłość Boską!! znam parę, która wszedzie ze sobą wychodzi, są nierozłączni, bardzo towarzyscy, a ona jest niepełnosprawna- nie ma ręki. i co?

jestem z nim bo go kocham, ale mam problem z tym zebz olac to co ludzie sobie o mnie pomysla

Nie martw się:) każdy facet na Twoim miejscu zwiałby od brzydkiej dziewczyny, a Ty tylko się go trzymasz, więc wielki plus dla Ciebie;) Oczywiście, jako, że jesteś dziewczyna, wypada być lepszą od płci męskiej i zaakceptować w pełni wygląd lubego... A poza tym to się zmienia, na starość nikt na to zwracać szczególnej uwagi nie będzie:) No i wygląd mężczyzny to sprawa drugorzędna, najważniejszy jest charakter. Lepszy brzydal ze złotym sercem i głową na karku, niż totalny bezmózg, lecz przystojny:)

Gość jedź na wieś
Na wsi się nie będziesz wstydzić, bo wszyscy są podobni.

dzieki feministka, nareszcie troche zrozumienia... tylko na razie nie mysle o starosci, teraz mam wakacje, bedziemy jezdzic to tam to tu. a potem w rodzinie i wsrod znajomych beda gadac ze gdzie mam oczy i tak dalej.

Masa jest brzydkich facetów, tak samo jak i mniej atrakcyjnych kobiet. Pomyśl, czy Twój chłopak zasłużył na to żeby się go wstydziła osoba, w której się zakochał? Opinia społeczna jest b. ważna dla 99% ludzi, ja tam bardzo szanuje osoby(zwłaszcza młode) które w człowieku potrafią zobaczyć więcej, niż tylko jego wygląd.:)

Gość CoSieQrwoGapisz?
Ja mam odwrotnie:P Mam faceta zajebiscie przystojnego, dobrze sie ubiera, ładnie pachnie, tyle ze ma nasrane w głowie:O Wstydze sie go przedstawic swoim znajomym a o rodzinie juz nie wspomne.. Chłopak ze wsi jest i mowi jakos tak dziwnie :O

Gość hjkhkjhkhkhkj
To po cholerę z nim jesteś jak jest nieatrakcyjny fizycznie? Przecież na siłę nikt ci nie wybierał faceta i ty z nim jesteś bo chciałaś przecież.