Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22.06

Dlaczego leniuchy i łajzy mają w życiu lepiej?

Polecane posty

Gość 22.06

Dlaczego tak jest że leniuchy i łajzy mają w życiu i tak lepiej? Znam dziewczyny leniwe, zarozumiałe, egoistki, które nie potrafią nic ugotować, bo mówią, ze brzydzą sie dotykać surowego mięsa, nie umieją nic zrobić wokół siebie, wszyscy im usługują, nie pracują, bo mogłyby im się zniszczyć łapki a i tak mają w życiu lepiej niż te, które są przedsiębiorcze i albo chcą albo muszą być bardziej samodzielne? Mają bogatych facetów albo bogatych tatusiów i wszystko podane na tacy. Czy już nie ma sprawiedliwości na tym świecie?

Gość skoro maja bogatego faceta
czy ojca to sa po prostu do tego przyzwyczajone, jak by kurek z pieniedzmi sie zakrecil wtedy ich zycie wyglodalo by inaczej. A Tobie tez nikt nie broni byc bogatym

Gość jest sprawiedliwość społeczna
a sprawiedliwość ma tyle wspólnego ze sprawiedliwością społeczną co krzesło ze krzesłem elektrycznym więc głosuj na Jarka albo Napieralskiego (ale to już następnym razem za 5 lat, no chyba że znowu jakiś samolot spadnie to wczesniej) bo sprawiedliwość społeczna to podstawa!

Gość 22.06
jest sprawiedliwość społeczna -->To nie chodzi o politykę, człowieku tylko o charakter ludzi. Mam koleżankę, która jest studentką a rodzice załatwiają za nią wszystkie sprawy łacznie z robieniem jej pić czy tylko czyknie "tataaaa piiiić" podczas gdy ona sie uczy ;/ ;/ ;/ skoro mają ojca bogatego ---> Wiem, że nikt mi nie zabraniac być bogatą. Tak mówisz jakby to było tkaie proste. Ja wcale nie chce byc taką bezwolną dziwuszką. Ale własnie mam wrażenie, że nawet jakby im ktoś ten kurek zakręcił to i tak wszystko tak sobie poustawiają ze nadal sie znajdzie ktoś kto bedzie we weszystkim wyręczał.

Gość no nie wiem jak by odebrac
tym osobom $ wtedy juz tak nie poleniuchuja no chyba ze znajda nowe zrodlo finasowania nowego sponsora :) ale jak by nie mogly tego zrodla znalesc wtedy placz i zycie jak zwyklego Kowalskiego

Gość AAron Blumenfields
trzeba byc debilem zeby wierzyc w sprawiedliwosc

Gość 22.06
No i co z tego nikt im tego nie odbierze. A osoby, które ciężko pracują mają i tak pod górkę. Biednemu zawsze wiatr w oczy. Wkurwia mnie, że ja pracuję i studiuję ciężki kierunek podczas gdy moja kolezanka lata po imprezach i zeruje cały czas na matce a i tak ma zawsze droższe buty ode mnie.

Gość 22.06
No właśnie ja już nie wierzę. i to nie z powodu tych butów, to tylko symbol.

Gość ttgd
sprawideliwosc? Nawt to ze ty zyjesz w POlsce , a Murzyn w Niegerii nie jest sprawiedliwe , bo on ma przegrane zycie .. Nie ma rownosci .

Gość ttgd
a ty masz lepiej od tego murzyna z Niegerii , co nie jest sprawiedliwe

Gość 22.06
No ale co ja mam wspołnego z Murzynem z Nigerii. Mogę co najwyżej wspomóc go poprzez jakaś organizację. Nie mów mi, ze jak masz jakiś problem to myślisz sobie o Murzyn ma gorzej.

Gość ttgd
ja tylko zwracam uwage ze nie ma sprawiedliwosci .

Gość ttgd
albo dlaczego Murzyn ktory pracuje tak samo ciezko jak ty głoduje a ty nie ?

Gość 22.06
No masz rację to nie jest sprawiedliwe. Tak sobie myślę, że powinnam być z siebie dumna, że nie brzydzę sie tego surowego mięsa i że jestem w miarę samodzielna, ale wcale mnie to jakos nie cieszy...

Gość tojatojatojatoaj
trzeba umiec patrzec troche dalej niz na czubek wlasnego nosa...... kto nie kombinuje ten nie ma :D oczywiscie legalnie i po kolei...jak w zyciu...

Gość 22.06
Dupa jasia. Niektórzy nie kombinują i mają.

Gość 22.06
dobra, może po prostu mam pms i tak narzekam.