Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głosuję na jarka!!! i alika!!!

pytanie do wyborców komorowskiego

Polecane posty

Gość głosuję na jarka!!! i alika!!!

kto z was mi da pieniądze na leczenie mojej trójki dzieci jak wasz komorowski sprywatyzuje szpitale? no kto? pewnie nikt! i dlatego zagłosuję na jarka! służba zdrowia musi pozostać państwowa! bogate głupki które nie potrafią oddać głosu na koriwna-mikke mają sponsorować leczenie takim jak ja ze swoich składek zdrowotnych!

Gość AAron Blumenfields
ja głosuje na brata komorowskiego i w dupie mam parszywych polaczków jak i on

Gość aaagnie
Pytanie czy wiesz na czym polega prywatyzacja szpitali??? Zarzucacie, ze w Polsce nie ma w szpitalach takie standardu jak w niemczech. Po prywatyzacji NFZ bedzie wciaz opłacało pewne zabiegi, tylko, ze szpitale beda posiadały dyrektorów ktorzy beda sie troszczyc o szpitale.

autorko , poczytaj trochę na ten temat a zrozumiesz że nie będzie tak źle jak cię twój idol straszy....bo chyba rozumiesz czytany tekst ?

Gość vera___1ynn
a co mnie twoje dzieci obchodzą? Ja głosuje przeciw Jarusiowi:)

Gość do aaagnie
tylko co z tego że będzie dyrektor troszczący się o szpital jak nadal będzie istnieć patologia jaką jest NFZ? sama prywatyzacja szpitali jest gówno warta, potrzebna jest likwidacja patologi jaką jest NFZ i komercjalizacja ubezpieczeń

Gość aaagnie
Jaka patologie masz na mysli?? Prywatne przychodnie nie popadaja w długi, wlasciciele je unowoczesniaja. Mozna chodzic do przychodni, ktore podpisały umowe z NFZ i tyle. do głosuję na jarka!!! i alika!!!

Gość wierzcie wierzcie
bronkowi w to że prywatyzacja to taka piękna rzecz, a się nieźle na nim zawiedziecie. Nie głosuje na bronka bo ani sobie ani moim bliskim ani nikomu nie życzę sutyacji w której nie ma kasy na leczenie...

Gość do aaagnie
" Jaka patologie masz na mysli?? Prywatne przychodnie nie popadaja w długi, wlasciciele je unowoczesniaja. Mozna chodzic do przychodni, ktore podpisały umowe z NFZ i tyle. " normalnie wtórna analfabetka..... mam na myśli PATOLOGIĘ JAKĄ JEST NFZ i ją trzeba zlikwidować! co z tego że przychodnia czy szpital jest prywatny i jest wysoki standard jak NFZ ma jakieś chore limity i marnuje kupę naszych pieniędzy!? NFZ MUSI BYĆ ZLIKWIDOWANY! a w jego miejsce powinni wejść komercyjni ubezpieczyciele! sama prywatyzacja to dopiero połowa sukcesu! konieczne jest zlikwidowanie patologi jaką jest NFZ! a PO jak widać tego nie chce, a ta cała komercjalizacja to od dupy strony zaczynanie, ale dobre i to by było skoro normalnie reform nie da się przeprowadzić bo debilny naród myśli że dziś ma za darmo a jak będzie prywatne to będą musieli majątek płacić, a PIS i w mniejszym stopniu SLD jeszcze podburzają kretynów przeciw PO żeby nie mogli zrobić reformy, ale taka to Polska własnie i Polacy, jest wielkie gówno i chuj z tym że może być dużo lepiej skoro Polak ma gówno i nie chce go oddać bo jak to mówią lepsze gówno w garści niż wysokie standardy i jakość na dachu

Gość do aaagnie
25.06.2010] 19:12 [zgłoś do usunięcia]wierzcie wierzcie bronkowi w to że prywatyzacja to taka piękna rzecz, a się nieźle na nim zawiedziecie. Nie głosuje na bronka bo ani sobie ani moim bliskim ani nikomu nie życzę sutyacji w której nie ma kasy na leczenie... weź spierdalaj debilko razem ze swoją kaczką, dzisiaj jest zajebiście... płacę kupę kasy a jak mi potrzeba to musze rok czekać bo pierdolone złodzieje za moje pieniądze ufundowały leczenie jakimś żulom

Gość aaagnie
Widze, ze to ty raczej mnie nie zrozumialas, a juz nazwywasz wtorna analfabetka. Pytałam jakie patologie widzisz w NFZ. Wszystkiego nie da sie odrazu zmienic. Poki lekarze wynosza lekarstwa ze szpitali itp. beda ich problemy finansowe. Zmiany trzeba od czegos zaczac. NFZ jak kazda instytucja ma pewne wady.

Gość wierzcie wierzcie
co, prawda boli że mam spierdalać??

Gość aaagnie
Mało jest nieuczciwych ludzi?? Dlatego najlepszym rozwiazaniem byłyby kasy fiskalne :P

Gość wierzcie wierzcie
Rozumiem, że jesteście ustawieni na całe życie, i si żadnymi opłatami nie przejmujecie. Ale nie boicie się o własne dzieci?? Nie boicie się że jak coś im się w życiu nie powiedzie będą zmuszone wylądować na śmietniku bo jak inaczej, jeżeli różne durne opłaty itdd które teraz dla was mogłyby być pikusiem, jak inaczej???

Gość wierzcie wierzcie
* jeżeli różne durne opłaty itdd które teraz dla was mogłyby być pikusiem, a dla nich w wysokości pensji??

Gość do wierzcie wierzcie
spierdalaj idiotko, myślisz kurwa że dzisiaj masz służbę zdrowia za darmo? wypierdalaj głupia pizdo bo przez takich głupków jak ty nie da się nic zrobić żeby było NORMALNIE, więc z łaski swojej jeśli nie przekracza to twoich możliwości wypierdalaj, może ty lubisz gówno ale nie każ go jeść innym bo inni niekoniecznie lubują się w tym co ty

Gość do wierzcie wierzcie
a chuj mnie obchodzi że kogoś nie będzie stać, niech spierdala bo ja ciężko pracuję i jakimś nierobom leczenia fundować nie chcę więc wypierdalaj

Gość oo, widzę debata o służbie
zdrowia sie tu rozpoczęła :D

Gość lllllllllllllllllllllll
Ty chyba głupia jesteś! Jak nie opłacasz składek zdrowotnych ( nie pracujesz w oparciu o umowę o pracę) to nie leczysz się z NFZ? Ja byłam w takiej sytuacji. Musiałam odejść z pracy, bo miałam poważne problemy zdrowotne. Nie mogłam podjąć następnej i nie płaciłam składek. Myślisz, że ktoś mnie leczył? Nie rodzina musiała wziąć kredyty na moje leczenie... I co to jest bezpłatne leczenie??? Nie płacisz składek? Nie masz wstępu do lekarzy. Teraz już jest ok i opłacam prywatnie 100 zł w miesiącu to nie majątek, a z pensji więciej potracają, ale pewnie masz tak głupią głowę, że nie umiesz tego policzyć... Nie czekam w kolejach, nie płacą za nic... A ty myślisz, że jest darmowo? He he kolejna idiotka

Gość lllllllllllllllllllllll
A z tymi nierobami nieprzesadzaj. Nie każdy kto nie pracuje, nie robi tego z lenistwa. Niektórzy są chorzy i nie mogą pracować. Ale Państwo ma w dupie! W tym PiS bo to wtedy moja rodzina musiała zaciągać kredyty

Gość do lllllllllllllllllllllll
państwo ma w dupie i prawidłowo! z jakiej racji my mamy płacić z naszych składek z czyjeś leczenie? nie płacisz składki to won!

Gość co do dzieci autorki
po pierwsze, jeśli pracuje to będą mogły nadal leczyć się w ramach jej składek, po drugie w przypadku nagłego wypadku lub zagrożenia życia mogą a wręcz muszą zostać przyjęte również w najprywatniejszym szpitalu na świecie, a po trzecie - czy tym dzieciom coś jest, są chore, czy chodzi tylko o wystawianie zwolnień z pracy - bo głównie tym zajmują się tzw. lekarze rodzinni, co szumnie nazywa się "leczeniem".

Gość Gabbi2525252
Co niektórzy widać żyją tylko tym, co PiS ciągle głosi. Ja pracuję i chodzę do "NIEPUBLICZNEGO OŚRODKA OPIEKI ZDROWOTNEJ w L...." Na początku myślałam, ze skoro niepubliczny (a więc prywatny), to będę bulić. A tu miła niespodzianka, bo pani w recepcji mówi, że w niepublicznych też leczy sie na książeczkę, a właściciel rozlicza się z NFZ -em. I od kilku lat chodzę do tego ośrodka, miłe Panie pielęgniarki, czysto, ładnie, bo to nie państwowe, lecz komuś "prywatnemu" (samorządom) zależy na tym , zeby przyciągać pajentów do tego właśnie ośrodka, i zarobić kasę (z NFZ-tu). Mam nadzieję, ze dla szarej pisowskiej masy taki przykład jest czytelny?

Gość wiesz co...????
zapodałam tu temat, ale ..nie wpuscili?? nie jestem za nikim, ale na moje prywatne!!!!!!!! konto wołynęla zachęta by na niego głosowac.. zapodałam im temat o..rencistach cisza!!! a jak chce wejść do nich...bład404 i coś tam! dla mnie pajace i nie mam zamiaru głosować! tylko radzić sobie samemu! poj...kraj!!!!!!!!! tyle!

Gość wiesz co...????
us..ale głupia jesteś!!!!!!!!!

Dobra barany i nie barany. A JA NIE CHCE PŁACIĆ ŻADNYCH SKŁADEK I W DUPIE MAM POMOC PAŃSTWA. I co i dupa muszę bulić po 260 na zdrowotne i 600 na emerytalne rentowe i coś tam jeszcze miesięcznie. Jak przestanę to mi komornik na konto wejdzie. A jak miałem wypadek to ZUS mi wypacał po ok 500zł i oczywiście warunkiem było żebym nie pracował. Co więcej pierwszą wypłatę dostałem po 5mc bo nie mieli adresu do wysyłki o czym poinformowali mnie listem poleconym ;) Dla jasności składka którą podałem jest liczona od średniej krajowej jako że mam własną firmę. A wiec uczciwie by było żeby świadczenia też były od średniej. W prywatyzacji szpitali nie chodzi o zlikwidowanie NFZu bo tego gówna nikt nie zlikwiduje tak samo jak ZUSu bo za dużo kasiorki można zapierdolić z naszych kieszeni. Prywatyzacja to zmiana właścicieli szpitali i cała sprawa się między PiS a PO rozbija o to że prywatyzacja która podobno nie jest prywatyzacja niesie ryzyko uwłaszczenia się prywatnych przedsiębiorców na majątku szpitalnym (czyli państwowym czyli naszym) jak i na majątku społecznym np darach od WOŚP Prawdę jest taka że ubezpieczając się prywatnie a nie płacąc obowiązkowe dobrowolne ubezpieczenie mieli byśmy i lepszą opiekę medyczną i emerytury.

Gość lllllllllllllllllllll
Ja się ubezpieczam prywatnie. I zdrowie i emeryturę. Nie mam poczucia, że ktoś mnie okrada lub ktoś się za moje leczy. Jeszcze kilka lat temu myślałam, że to państwo jest normalne i ludzie w potrzebie sobie pomagają. Ale nie...przecież to moje, nie podzielę się. Wstyd...nie nauczyć się tego, że w życiu trzeba się dzielić, a nie tylko brać...

Gość do lllllllllllllllllllll
no to super że cię stać żeby sobie prywatne ubezpieczenie płacić i jeszcze składkę na płacisz NFZ żeby biedakom pomagać. gratuluję ze ci się w życiu udało ale widzisz mnie nie stać np żeby dwie składki płacić, a też wolał bym ubezpieczyć sie prywatnie i mieć usługe jak należy a nie w tej patologi NFZ płacić a jak mi coś będzie trzeba to czekac rok na pieprzoną operację, ale kurwa banda skurwysynów i złodziei nie daje mi wyboru i muszę wyrzucać swoje ciężko zarobione pieniądze na gówniane ubezpieczenie w NFZ