Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka krówka ;))

Fryzurka drugiego dnia

Polecane posty

Gość słodka krówka ;))

Dziewczyny jeżeli organizujecie także poprawiny to co robicie z włosami na drugi dzień? Macie tą samą fryzurkę co pierwszego dnia? Często jak dziewczyny mają jakiegoś koka (chodzi m. in. o gości) to na drugi dzień mają tą samą fryzurkę. Ja zawsze myję je po weselu i np.prostuje bo mam długie i gęste, ale nie wiem co mam zrobić z nimi na swoje poprawiny. Nie wytrzymam w tej samej fryzurze bez umycia włosów.

Ja na pewno będę mieć inną fryzurę na poprawiny. Proponuję zamianę, jeśli na pierwszy dzień będziesz mieć koka to na drugi dzień rozpuszczone np. fale. :)

Gość słodka krówka ;))
Zia86, a kto Cię uczesze? Czy sama będziesz robiła sobie fryzurę drugiego dnia? Pierwszego dnia będę miała koka, a drugiego bardzo chciałabym mieć rozpuszczone, ale jaką fryzurę wybrać, żeby była szybko, prosto i efektownie? Musze sama coś zrobić, chyba że ciocia mi pomorze ;)

Mnie będzie czesać fryzjerka czy fryzjer ten sam co pierwszego dnia. Zależy jakie masz włosy ale jak podatne to możesz jak rano wstaniesz zakręcić na grube wałki i zrobić ładne naturalne fale i dać do tego np. ostatnio bardzo modne opaski.

Gość mezatka z daleka
ja mialam na slubie loczki :D i na drgui dzien na sniadanku uroczystym mialam proste.. jakos sie same przy spaniu wyprostowaly :D takze doprawilam prostownica i bylo ok :) koniecznie zmien! w tej samej fryz dwa dni ;/ ble..

Gość lokatka
ja tez bede miec inna fryzurke drugiego dnia :) po pierwsze nie wyobrazam sobie spac w tych wszystkich wsuwkach - bo bede miec koczka a po drugie mam normalnie poprwiny na sali i to jakos tak dziwnie drugi dzien w tej samej fryzurze ;) bedzie mnie czesac fryzjerka, ta sama co pierwszego dnia, ale juz postanowilam ze chce delikatna fryzurke, i taka ktora moze mi zrobic na miejscu :) planuje miec jednego warkoczyka krancuskiego, plecionego z lewego boku glowy na prawa, a reszte wlosow zwiazana i koncowki rozpuszczone. nie wiem jak to opicac, mniej wiecej cos takiego: http://www.handsomemen.pl/UserFiles/Image/warkocz3.jpg

Ja nie miałam poprawin, bo ślub byl w niedziele wielkanocną więc wszyscy poniedziałek spędzali z najbliższymi :)