Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalaaaa_12345

seks.

Polecane posty

Gość Lalaaaa_12345

Witam . Wiem ze to glupie pytanie ale wole zapytac bo nie daje mi to spokoju. Wczoraj współżyłam z chlopakiem bez zabezpieczenia kilka razy . Po kazdym wytrysku szedl ssie dokladnie umyc potem robilismy przerwe i znowu. 2 razy doszedł ale zawsze wyciągnął i zrobil mi to na brzuch . Czy bardzo duza jest szansa ze bede w ciazy . Dodam ze nie wiem czy sa to moje dni plodne gdyz ostatnio mam nieregularne cykle. Z góry dziękuję. Pisałam juz wczesniej ale ktos sobie robil durne jaja ;)

szansa oczywiscie jest wiec w dniu spodziewanej @ zrob test jezeli ta nie przyjdzie i bedziesz miala jasna sytuacje. Zaczernij nik nikt sie nie podszyje;)

" Po kazdym wytrysku szedl ssie dokladnie umyc potem robilismy przerwe i znowu" Mam znajomą położną, która mówiła mi, w jak "dziwnych" sytuacjach zachodzą kobiety w ciążę. I mówiła mi m.in. o tym, że facet nawet, jeśli po wytrysku umyje penisa, a później znów uprawia seks bez zabezpieczenia, nigdy nie domyje plemników. Plemnik jest niewidoczny gołym okiem, a często zdarza się, że kilka plemników znajduje się w niedostępnym do umycia miejscu pod napletkiem... Więc powodzenia. Więcej roztropności i ostrożności!

Gość Mimo umycia sie plemniki
zostały w środku i wydostały sie przy kolejnym stosunku.

Gość zniesmaczona... ;/
dziewczyny.. rozumiem ze jestescie młode.. nie mówiąc małolaty.. ale myslcie troche a nie juz dzien po głupocie dopiero myslec o ciązy!!!! i mogłabys na przyszlosc oszczęsdzic nam szczegółów na co Twój chlopak mial wytrysk ok? ;/ troche nietaktowne..

Gość Lalaaaa_12345
Po 1. Nie jestem małolatą jak to się może wydawać ;). Mam swój wiek i gdybym była w ciąży to napewno bym kochala dziecko . Poza tym jak masz tak głupio pisać i nie odpowiadac na pytania to proszę Cię- nie odpisuj w ogóle. Dzieki. ;)

w takim razie ile Ty masz lat ? czy ' mycie penisa ' uważasz za jakąś formę antykoncepcji ? czy liczysz ( nie będąc małolatą ) na to, że Ci się uda ?

Gość kup sobie
takie tabletki 72 h czy jakoś tak, które zażywasz po stosunku, nie wie,m tylko, czy nie są na receptę, wtedy szybko do gina:) a następnym razem lepiej się zabezpieczać:)

Gość jjhsbhgg
jeszcze przed wytryskiem wycieka z penisa kilka kropli płynu w którym tez sa plemniki..., dołaczam się do pytania dlaczego się nie zabezpieczacie a później mega -stres

Gość Maryśka2009
kupujcie przynajmniej prezerwatywy,to już trochę większe zabezpieczenie,a nie musisz iść do ginekologa i nie są drogie

stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcyjna! Biegnij do lekarza, nawet zwykly rodzinny powinien Ci wypisać tabletkę po. Weź te escapelle i miej to z głosy.

Gość autorka..
A czytaliscie kiedy pisałem ten wątek ? .. Troche już na te tabletki PO za pózno ;)

Gość damisia
chyba trochę za późno myślisz o konsekwencjach seksu bez zabezpieczenia...

Gość Lalaaaa_12345
temat zamknięty! ciązy brak !