Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oklepany temat

problem

Polecane posty

Gość oklepany temat

witam moze taki temat juz był a był raczej na pewno , jednak postaram sie opisac swój problem.otóż czekałam na okres zwykle mam co 27 dni czasami co 28 , jednak w tym miesiącu dzisiaj rano dostałam czyli w 30 dzien cyklu ,troche poleciało do południa i zauważyłam że to juz prawie koniec :0 zwykle mam ok 2 dni a potem sa plamienia jednak w tym miesiącu tylko 1 dzień?

Gość baggietka
u mnie teraz 3 dzień tylko takie lekkie plamienie. Nawet podpaski nie musze zakladac, wystarczy wkladka. Ale mam nieregularne cykle. Niedawno odstawiłam tabletki antykoncepcyjne także to może przez to:) mysle, że to nic powaznego u Ciebie:) ale jesli masz sie denerwowac to idz do ginekologa.

Gość oklepany temat
u gina byłam nawet u 2 i co mi powiedzieli ze po urodzeniu dziecka mi sie poprzestawiało ze czasami tak jest i taka juz moja uroda że niektóre kobiety pewnie chętnie by sie zamieniły ze mną . ale w tym miesiącu to juz przesada krwawienie było bardzo krótkie i wystarczyła 1 podpaska a teraz juz koncówka tak ze spokojnie wkładka wystarczy, tabletek nigdy nie brałam więc to nie to.

Gość baggietka
a mialas robione jakies badania?

Gość oklepany temat
no w sumie nie tylko takie klasyczne na samolociku

Gość baggietka
to może powinien Ci lekarz jakies zlecic. Wtedy wiedzialabys czy rzeczywiscie wszystko ok:)

Gość oklepany temat
a jakie mogą byc przyczyny skapej i krótkiej miesiączki pytanie do znających sie w tym temacie