Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Smakowita

Do wielbiciel70B . .

Polecane posty

Gość wieIbcieI 70B
tak slucham

Gość wieIbcieI 70B
To jedź do afryki.

Gość wieIbcieI 70B
Spadaj podszywie :D

Szukam Cię od kilku dni:P A to dlatego,ze po przeczytaniu kilku twoich wypowiedzi stwierdzam,ze jestes jednym z nielicznych tutaj ciekawym facetem :) No i mamy niemal identyczne poglądy polityczne (za co zaraz będę ubiczowana) :D

Gość spoko zawsze można
Wielbiciel uważaj to brzydko pachnie :classic_cool:

Pani Smakowita ---> bardzo mi miło, aczkolwiek w politykę wolałbym nie wchodzić (zwłaszcza tutaj), bo od razu narzucają mi się dosyć ostre słowa ;)

w sumie nie wiem o co Wam chodzi, ostatnio mało tu piszę ;) nie wiem co wyczytaliście, w każdym razie moje poglądy polityczne od dawna deklaruję jako libertariańskie, co ma mało wspólnego z poparciem dla Jarosława, ale to tylko dlatego, że PO wydaje mi się znacznie gorszą opcją - zważywszy na fakt kto za nimi stoi... 🖐️ Porąbaniec ---> mnożysz te nicki bez opamiętania :D:D ale i tak rozpoznaję Cię bez trudu :p

no ja w pierwszej turze oddałem mój (jakże cenny ;) ) głos na Korwina, w drugiej na Jarka, ale tu niestety tylko jako mniejsze zło. Gdybym był obywatelem USA, na pewno głosowałbym na Rona Paula - to człowiek, którego poglądy odpowiadają mi chyba w 100 %. Pani Smakowita ---> myślę, że lepszą od demokracji jest republika. Niestety w Europie chyba tylko Szwajcaria może się poszczycić systemem najbardziej do niej zbliżonym...