Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopp mi zwariował

Jak mu się odwdzięczyć?

Polecane posty

Gość Chłopp mi zwariował

Mojemu mężowi rzuciło sie na główkę . Zmienił pracę na bardziej cool ;p i widzę , ze przestaje sobie radzić ze stresem oraz własnymi emocjami. Ma pod sobą kilkunastu ludzi . Dzisiaj mieliśmy spędzić mile wspólnie dzień, w tym celu wzielismy wolne. Niestety nawarczał na mnie juz z samego rana , bo zadałam mu 1 pytanie . Stwierdził , ze jak mam go meczyc to on woli spedzic te dzien sam. Trafiła mnie kurwica , ale pomylałam , ze jak chce sam , to niech spędza sam. Zajęłam się sobą . Po godzinie do mnie mówi , ze on wychodzi cos załatwić , ale jak chce spedzic z nim ten dzien to , zebym do niego zadzwonila, to on po mnie przyjedzie.. Tak mnie wkurzył , ze od razu mu palnęłam , ze w takiej atmosferze , nie mam najmniejszej ochoty spędzać z nim ani 1 minuty. Wyszedł , wrócił po 8 godzinach i jest na mnie wielce obrażony . Rozbawił mnie . Mam ochote mu się odwdzięczyć . Po pierwsze czekam na przeprosiny z jego strony . Po drugie , zaraz będzie niedziela . Myslicie , ze powinnam mu się odwdzięczyć i potraktowwać go tak samo? Jestem pewna ze zapyta co robimy dzisiaj (czyli w niedziele ) , a ja mam ochote powiedzieć , wiesz ja nie wiem co Ty bedziesz robił , ale ja juz sobie zaplanowałam niedziele wspolnie ze znajomymi. Bardzo bede wredna jak tak zrobie? Co myslicie.?

Nie zachowuj się jak gówniara, tylko z nim porozmawiaj. PS Jestem gówniarą i sama nawet takich akcji nie odstawiam. :O