Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoToZaGmoda

Dlaczego wszyscy rzucają się na ubranka Next i zabawki FP???

Polecane posty

Gość Smutna córka
GAP ma dla mnie jeszcze porządniejsze niż Next....Ale nexta lubie, Fajne ma też little Rocha-tez dobre gatunkowo..

Gość gość
Next jest dobry gatunkowo. nie nalezy do tych najtanszych ale drogi tez nie jest. W Irlandii jet mega popularny. A Firmy Adams nie ma od dobrych paru lat... Wiec jesli ciuchy adamsa to tylko w lumpie pewnie do kupienia.

Gość gość
Skarpetki z Nexta to jedyne skarpetki ktore mojemu 6 miesięcznemu synkowi nie spadają i nie wżynają się w nóżke. Zadna inna firma takich nie ma. Next w uk jest tani. 6 par skarpetek 10zl na PLN, buciki 12zł itd

Gość gość
Autorko a co to znaczy leprze? :o

Gość gość
O ile ubranka Next (nie wszystkie, ale niektóre) są naprawdę warte uwagi, tak szału Polaków na zabawki Fischera totalnie nie rozumiem, bo naprawdę daleko im do atrakcyjnych - ot byle jaki plastik, ani one ładne, ani rozwijające - a na rynku jest tona innych zabawek przerastających ten badziewny plastik o głowę.

Gość gość
next jako jedyna chyba firma na swiecie, ma ladne ubranka dla chlopco to po pierwsze, po drugie jakosc jest najlepsza jaka mialam do tej pory, a kupuje ubranka roznych firm, co do innych marek np george, niestety nie ma dostaw do polski takze zakupy trudne, a jakosc tez gorsza. a w sumie w mothercare czy np zarze jest drozej i roznorodnosc zdecydowanie mniejsz jesli chodzi o ubranka chlopiece

mam kilka ciuchow z nexta i sa dobre jakosciowo. a zabawki fp sa rewelacyjne: ladne, wytrzymale i edukacyjne. corka chetnie sue bawi. sa tak dobrej jakosci, ze mozna kupic nawet uzywane w swietnym stanie - nie mowie o gryzakach ;).

Gość gość
mam tylko kilka pajacyków next i muszę przyznać, że bawełna i wykonanie są bardzo wysokiej jakości. czy firma ma "równy poziom" i inne wyroby też są tak porządne to nie wiem.

Gość gość
ja tez nie wiem co wszyscy widza w tym next?Moja znajoma ubiera córke od stóp do głow w Nexta oczywiscie w używki na allegro i krocie przy tym płaci.Szuka jkiś tam rzeczy do kolekcji itp a fakt jest taki ze te ciuszki są strasznie dziecinne,jakies misie,sówki,małpki itp.Ja raz zamówiłam 3 pak rajstop z Nexta,nowych z metką.Po 1 nałozeniu stópka była tak rozciągnieta ze przy kolejnym ubraniu siegała córce do połowy łydki.dałam za to dziadostwo 70 zł i nigdy więcej.Używane rajtopy ludzie licytuja po 30 zł,szok...

Gość gość
Ja przypadkiem kupiłam bluzkę dla siebie z nexta w lumpie. Na markach się nie znam ani mi do głowy nie przyszło, że to jakies niby lepsze. Muszę przyznać, że bluzka jest fantastyczna i jak zwykle nie przywiązuje się do ciuchów to ja uwielbiam. Materiał, fason, po porostu cudnie się nosi. Dziwne ale tak jest :P

Gość gosiagosia12333
Ja też nie wiem o co chodzi, jest tylu świetnych polskich producentów, ubranka są przepiękne i dobre jakościowo. Powinniśmy wspierać swoich, kiedyś też myślałam że jak coś jest z sieciówki to super ale jest taka stara prawda 'cudze chwalicie, swego nie znacie' i tak własnie jest w tym przypadku. Trzeba wspierać naszych producentów i sprzedawców, ja często kupuje w https://web.facebook.com/Ubrankowobialystok/, rzeczy fajne i ceny w miare ok. Pozdrówki :)