Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoToZaGmoda

Dlaczego wszyscy rzucają się na ubranka Next i zabawki FP???

Polecane posty

Gość CoToZaGmoda

Ludzie powariowali na punkcie tych marek....leprze nexty z lumpeksu niż polsie nowe ubranka, albo używane gryzaki FP na allegro;/

Gość thtyj
nie przesadzaj -używane gryzaki?????? a next to ja też wolę niż polski ciuch który wrzucę 2 razy do pralki i nadaje się na szmatę do podłogi. nowe ciuchy polskiej porządnej marki to nie czarujmy się ale są drogie. a dzieci rosną szybko i nie każdego stać na obkupywanie dziecka co chwilę w nowe ciuchy. a w lumpeksach można za grosze wyszukać dobre niezniszczone ciuchy.

Ja lubie ubranka z next (kupuja je tesciowie albo szwagierki) i zabawki fp bo sa to po prostu bardzo porzadne rzeczy nie niszcza sie po paru praniach ani kilku dniach zabawy. Sa moim zdaniem warte swojej ceny. Tylko ja pisze o nowych rzeczach a nie tych z lumpeksu :P

Gość kobietk@
wlasciwie to nie wiem , mieszkam w uk i jest kilka sklepow w moim miescie raz tylko tam dziny kupilam .... chociaz moja szwagiera mieszkajaca wlasnie w pl ma fola na punkcie szmat z tego sklepu ...chyba nawet wlasnie przez allego zamawia ciochy

Nie musza być koniecznie z NEXT, ale polskie po paru praniach prują się na szwach.

Gość CoToZaGmoda
ale dlaczego właśnie ten next?? Przecież są jeszcze e.days, cherokie(nie pamiętam jak pisze się popawnie), h&m,cool club, adams,george,m&p,c&a i inne.....co ten nex ma...;/ urzywane gryzaki -tak!! Pełno ich na all widziałam:/

hahhahaaha No to prawda ja tez nie wiem dlaczego.Nie mam dzieci,ale mieszkam w Anglii i co miesiac wysylam paczki z dzieciecymi ciuszkami dla znajomych do Polski,bo one szaleja i po majtach leje:) Nie pomaga jak tlumacze ze next wcale nie jest taka dobra firma i ciuszki nie za bardzo dobre gatunkowo.Dla przykladu jest tu tysziace innych tanszych firm z super ubrankami dla dzieci ale nie musi byc NEXT napisane.To jest jakas paranoja:)

jak piszecie, że NEXT to kiepskie ciuchy to pomyślcie jakie są polskie, skoro wszyscy wybierają niby lepsze!

Next to nie sa kiepskie ciuchy ale sa angielskie firmy tysiac razy lepsze ale malo popularne i tu jest pies pogrzebany

ja wolę next, h7m, reserved (to akurat polska marka) i tym podobne, bo te ciuchy są ładne. Podobają mi się takie miniaturki "dorosłych" ubrań, a nie podobają mi się typowo dziecinne w misie itp. Poza tym nie wiem jak to możliwe, ale kupując bluzkę i sweter h&m rozmiar 68 wiele miesięcy temu mój syn nadal ją nosi, a ma 11 miesięcy i rozmiar innych ubrań 86-92 :) Naprawdę nie wiem jak to możliwe :)

Gość eeeeeee ja tam mam
różne marki i te z next sa akurat o niebo lepsze od cherokee czy e.days , george jak tak piszecie to chyba nie mieliście tych ciuszków w pralce bo różnice widac od razu

Gość tak szczerze powiedziawszy
to jakie marki sa lepsze od next w irlandii lub uk

Gość CoToZaGmoda
ja mam masę ciuchów wszystkich tych firm jakie pisałam..teraz sprzedawałam na all i widzę że na next nie ma ch...b we wsi!!:/

Gość eeeeeee ja tam mam
to napiszcie jakie marki są lepsze od next

jagoda369 a kto tu w ogole mowi o byciu do przodu.Wyrazam swoje zdanie,nie jestem zadna snobka ani nic w tym rodzaju poprostu dziwie sie ze w Polsce jest taki szal na ubranka dzieciece z next.

Gość mama Nataszy
Jagoda,a gdzie ci twoi tesciowie te ciuszki next kupuja? Rozumiem,ze mieszkaja w Anglii?

Gość puskaaa
mieszkalam w irlandi 2lata i tam byl na topie tylko next, a drogi jak cholera.... takze nierozumie tego ze w irl jest nie modny.....

mirabelka - po prostu nie masz dzieci i nie wiesz jak dzieciece ubranka szybko się niszczą, szczególnie polskie.

Gość marciboszka
a co z mothercare? tiny ted?

Tak to prawda nie mam dzieci,ale chyba prawda jest ze dzieci szybko rosna i wiekszosc ubranek jest na sezon gora dwa.a ubrania w next sa bardzo drogie no chyba ze jest akurat wyprzedaz,duzo moich znajomych kupuje ubranka w primarku bo sa tanie i czesto mozna kupic cos naprawde fajnego i w miare dobrego gatunkowo za grosze.

Gość CoToZaGmoda
niewiem, ja na all przykładowo spodnie next sprzedawałam po 25-35zł szt plus koszty przesyłki a innych firm po 10-15a wiele było w lepszym stanie niż next...paranoja

Gość a gdzie sie
podziala nasza wszechwiedzaca Jagodka?

Gość eeeeeee ja tam mam
fakt mathercare tez jest super ale ceny zblizone do next cotozagmoda----- wiesz ja teatowałam naprawde wiele ciuchow dla dzieci i ten next czy mathercare jest drozszy ale naprawde wytrzymały i plamy tez schodza swietnie poprostu dobre materialy i tyle a zreczy z primarka tez mialam i nawet nie ma porownania a i fakt kupuje w przecenach nexta bo mi szkoda 20 Ł za kiecke dla małej

Gość fjjfjfjf
jagoda poszłą zadzwonić do Angli do teściów :D

Gość Sorry ale ten cały next
wymięka przy ciuchach HEMA! :D Te to są mistrzostwo świata! No i ceny mają dobre (prawie wsjo po 3 euro). Co do zabawet to Fishery są dla mnie mało ciekawe i tanie. Najfajniejsze zabawki to drewniaki, ale są potwornie drogie. Ja jak mam okazje to kupuje drewniaczki w HEMA i IKEA bo są tam najtańsze, a jak mam przypływ gotówki to się rzucam na HABA. ;)

Gość we3frew3f3
Mieszkam w UK i nie chodze do Next. Wcale nie jest tak tanio. Wole George, ktory ma serie ciuchow dla Asdy, Matalan i Debenhams (gdy maja promocje).