Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubeł zimn(=j w[]dy

kobiety straszliwie boją się być same

Polecane posty

Gość a mi to zwisa
nie irytuje sie, przedstawiam realne kontrargumenty zaprzeczajce postawionej tezie, lubie dyskutowac:-D

Gość kubeł zimn(=j w[]dy.
mam 30 lat i nie narzekam na brak kandydatow, to ja nie wiem czy chce z ktorys byc no oczywiście , jak nie wiesz z którym to znaczy ze to "żadni kandydaci" , a jedynie materiał na 5 minut do wymiany

Gość kubeł zimn(=j w[]dy.
do czasu....:D*

Mnie to zwisa-Więc zauważ że my mówimy i większości kobiet a nie o wszystkich kobietach,mam nadzieje że teraz dostrzegasz różnicę,nikt nie mówi że nie ma pojedynczych wyjątków

Gość a mi to zwisa
fajni chlopacy, ale nie czuje nic wiecej do nich. czesc z nich obiektywnie stwierdzajac bardzo dobrzy kandydaci na partnerow.

a mi to zwisa -i będzie taki czas jak będziesz stara i będziesz żałować dycyzji z przeszłości i rozpamiętywać jaka wtedy byłas głupia a teraz już jesteś stara i brzydka i nikt cie nie chce

Gość a mi to zwisa
czyli mam byc z kims z rozsadku:-D to nie dla mnie, wole byc sama. zrezygnuje z mojej samotnosci tylko jak sie zakocham i trafi sie ktos super

Gość kubeł zimn(=.j w[]dy
ten ktoś super może nie trafić się nigdy , bo go wcale nie musi być realnie

Gość sam wybierasz co wazne
oczywiscie, ze mozna nie spotkac odpowiedniej osoby. i nie chodzi o ideal, bo takich nie ma.

Gość a mi to zwisa
to bylam ja

czyli zakochasz się tylko w tym super? tak mam rozumieć?

reszta nie istnieje do zakochania?

Gość a mi to zwisa
musi byc polaczenie moje zakochanie + on super (w sensie dla mie odpowiedni i spelniajacy moje kryteria), inne kombinacje odpadaja:-)

przypomina mi to trochę "umowę na zasadzie bycia"

Gość a mi to zwisa
umowa jest wtedy, kiedy nie ma uczuc:-) ja taka opcje wykluczam z zalozenia, a ze mam swoje spore wymagania do partnera, to inna kwestia. jestem tez wymagajaca wobec siebie.

Gość Black_rosa
Myślę, że nie koniecznie tyczy się to wszyskich kobiet. Jęeśli o mnie chodzi to faktycznie, po 30 - tce spóściłam trochę z tonu. Ale nie z desperacji lecz z powodu coraz silniej widoczego w moim umyśle przekonania, że tacy faceci jak mój ideał istnieją tylko w mojej wyobraźni, literaturze i w filmach. Jednak nie powiedzialabym, że związałabym się z pierwszym lepszym (oj, na pewno nie). Mój aktualny facet nie jest taki zły: podoba mi się fizycznie, jest dobrym człowiekiem.Poza tym wiele nas łączy, choć np. mamy różne wykształcenie, jesteśmy bardzo podobni psychicznie, podobnie patrzymy na świat.

Gość instinct of persecutors
to fakt

autor nie generalizuje tylko ma rację

Gość a mi to zwisa
nie ma racji, bardzo roznie to bywa. akurat dziewczyna z wiekiem duzo lepiej wie czego chce i nie jest tak naiwna jak 20-latka

a mi to zwisa weź mnie nie rozśmieszaj , dziewczyna z wiekiem często jest bardziej zagubiona jak 20 latka , która jeszcze jest świeża i ma otwarty umysł

Gość a mi to zwisa
nie wiem z kim sie zadajesz :P otwarty umysl moze miec tak samo starsza dziewczyna, a malolaty same nie wiedza czego chca, bo maja zero pojecia o zyciu

Gość gość
Buahah ale żałosne :) Moja kuzynka jest b. ładna, robi doktorat, pracuje za granicą jako menager, zarabia full kasy i jakoś nie "szuka na siłę" co lepsze nie ma w głowie dzieci ani żeniaczki :)

panie feministki i menadżerki jeszcze bardziej śmieszą swoją sztuczną niezależnością ścisłymi umysłami , które są bardzo wąskie :D

Gość gość
Moją nie jest, bo się marnuje :) Kiedyś nawet szła jako miss czegoś tam.. Ma 29l, ale kariera dla niej jest ważniejsza od faceta (nie muszę mówić ilu miała facetów w swoim życiu) :D Ciekawe czy kiedyś komuś powiedziała o swoim przebiegu :)

a mi to zwisa różne mam znajome i większość w średnim wieku bywa bardziej zagubione a pewność siebie to tylko maska na pokaz :)