Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pniim

Pyszny Mc Donlads i krwawe modry na kurczakach

Polecane posty

Gość pniim

http://www.peta.org/ Kurczaki (jest ich cala masa) wisza glowkami do dolu, nozki im sie lamia, placza z bolu a ich gardla sa podcinane kiedy sa przytomne, widza co je czeka widzac los poprzednikow. McDonlads nie robi absolutnie NIC zeby traktowac kurczaki bardziej humanitarnie. Tak samo jest z krowami. Bojkot McDonaldsa, podpiszcie petycje pomozm zwierzetom

Gość pniim
Do spierdalaj idiotko - jestes nieczulym zerem jesli uwazasz ze zwierzeta maja cierpiec tylko dlatego zeby zostaly twoim pierdolonym obiadem, mam nadzieje ze zycie da ci nauczke za te slowa i myslenie

Pniim - daj spokój świata nie zmienisz. Już w prehistorii człowiek zjadał dinozaury...

Gość kobietk@
a ja tam lubie MCD uwielbiam pieczonego kurczaka :D skrzydelka z grilka:-) saszlyczki z cyca kurczaka:D nozki:-) ogolnie lubie drob:D:D swinki tez lubie:D i mleko od krowy lubie :-)

Gość pniim
Kobietka- ale ...jakim kosztem ? Asiu - chce pokazac nieswiadomym co sie kryje ze McDonaldesem, niech po prostu maja swiadomosc ze tanie mieso to mieso okraszone lzami niewinnych zwierzat

Nie wszyscy są wegetarianami .Choć przyznaję że mogli by zabijać zwierzęta w bardziej humanitarnie .Nie którzy lubią mięso z tego powody nie można ich obrażać

tez lubie mieso i dlatego nie podpisze. Rozumiem wegatarianow ale nie zmienie nawykow zywieniowych dla ich ideologi

Gość pniim
Alez ja tez jem mieso ale malo , ja tylko marze by zwierzeta byly dobrze traktowane przez ludzi bo daja nam siebie

Pniim - prawda jest taka że 98% spożywających mięso jest świadomych. Po prostu to wynika z tradycji, upodobań smakowych itd. Nikt nie je mięsa bo lubi znęcanie się nad zwierzętami...

Nie wszyscy co lubią mięso chodzą do macka fast foody są wstrętne wg mnie Jeśli ktoś lubi to smacznego życzę

Gość pniim
Ok, ale dlczego nie podpisac petycji przeciwko okrucienstwu Mc Donaldsa wobec zwierztat a zwlaszcza kurczat ? To nie znaczy ze p...McDonalds bedzie zamkniety tylko ze zaostrza przepisy odnosnie produkcji miesa wobec swoich dostawcow. Asiula - nie do konca sie zgadzam z tym co piszesz ze ludzie wiedza co sie wyrabia w fabrykach miesa, dlatego nalezy uswiadamiac . Zwierztea wcale nie musza byc traktowane tak jak sa obecnie.

Gość pniim
Ewelina - podpisujac pja przyynia lepszego traktowania zwierzat a nie do zamkniecia McDonaldsa

Gość pniim
Rety sorry za literowki ale mam popsuta klawiature. Mialo byc podpisujac petycje przyczyniasz sie do lepszego traktowania zwierzat a nie zamkniecia ulubionego McDonaldsa

Gość gromeeeek
pnimm nawet nie bede otwierala strony ktora pdalas. Boje sie takich fimów :( biedne zwierzatka ta bezsilnosc podczas ogladania takiego filmiku jest paralizujaca

Petycję podpisałam zresztą wiele innych też podpisywałam , biedne zwierzątka :( Nie mogę zrozumieć jak można być tak okrutnym wobec zwierząt .Jest wiele rozwiązań by zwierzęta nie cierpiały lecz po co przecież te rozwiązania są droższe a jak każdy wie w dzisiejszym świecie rządzą pieniądze i nie ważne czy ktoś lub coś na tym ucierpiało .Jakie to smutne :(

Gość pniim
Ewcia - no wlasnie!Wcale zwierzeta nie musza tak cierpiec Gromek - ale czemu nie chcesz obejrzec? Nie boj sie prawdy, miej swiadomosc!!! To jest naprawde bardzo wazne zebysmy wszyscy wiedzieli co sie dzieje i wcale nie jestesmy bezsilni. Jako masa mozemy wiele zmienic, trzeba tylko chciec i nie bac sie powiedziec stop okrucienstwu. Wyslij list do Mc Donaldsa na tej samej stronie ze nie zgadzasz sie na takie traktowanie kurczat. Pomozesz bardzo. Dzieki z gory.

Gość gromeeeek
pnimm alez ja wiem jak to wyglada, kiedys nadziałam sie na kilka takich filmików wiec po co mam wiecej ogladac? bez sensu.

Gość pniim
Aaaa to luz. Zamiescila film zeby ludzie mieli swiadomosc koszmaru drobiu i podpisali petycje. Pozdro

Gość Słodziaczek23
pniim Do spie**alaj idiotko - jestes nieczulym zerem jesli uwazasz ze zwierzeta maja cierpiec tylko dlatego zeby zostaly twoim pie**olonym obiadem , mam nadzieje ze zycie da ci nauczke za te slowa i myslenie JESTEM ZA... CHĘTNIE BYM PODPISAŁA MIMO TEGO ŻE TEŻ LUBIĘ MIĘSKO.

Gość gromeeeek
mi bardziej od kurczakow szkoda swin i krow, o koniach juz nie spomne. sa wieksze, ludzkich rozmiarow bardziej bardziej nam przyjazne i o wiele wiecej sie nacierpi taka swinia czy kon zanim straci przytomnosc zeby juz nie czuc bolu niz taki kurczak ktory w sekunde ma leb uciety

Gość gromeeeek
ja jem tylko drób i ryby, nic poza tym. ze wzgelsu ze wiecej sie taka swinka nacierpi azizeli drob jak i tez ze wzgledów zdrowotnych bo w droobiowe czy mieso z ryby tak chemi nie laduja i jest ono najzdrowsze niz taki schab

Gość taka prawda.......
akurat jesli chodzi o kurczaki to nikt sie z nimi nie cacka, ani chłop scinajacy 1 kuraka na rosół ani żadne ubojnie, mc donald robi to tylko na wieksza skale:o jak ktos chce coś bojkotowac to powinien ogólnie odrzucic jedzenie drobiu..

Gość Mlody Buk
Narobilscie mi ochote....Mniam Zaraz wychodze do Maca po zestaw Big maca:P

Gość pniim
Bojkotowac sposob zabijania i traktowania kurczat ehhh widac ciezko mnie zrozumiec

Gość pniim
I szkoda ze sie z kurczakami nikt nie cacka bo to forma zycia ktora czuje tak samo jak czlowiek. Dobranoc.

Gość Lara Stone
Gromeeek wydaje mi sie ze swinka i kurczak cierpia tak samo ale ja podobnie jak Ty jem tylko drob i ryby, z czasem wyeliminuje i drob jednak. Poki co kupuje ten drob od hodowcy ktory naprawde humanitarnie hoduje swoje kury, zabija je hiperszybko.

Gość Puczikuczi
Taka prawda - myslisz sie jesli myslisz ze McDonald robi to co chlop tylko na wieksza skale. Obejrzyj filmik.

Gość Puczikuczi
Ja tez sie podpisalam, ten filmik to koszmar jakis.