Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Analne nastolatki

Która uprawiała anal już jako nastolatka?

Polecane posty

Gość ewarfwefertg
ja uprawialam anal jako 17latka, zanim sprobowalam normalnego seksu w ci*ke. lizal mnei tam, wkladal palce, wszystko przygotowywal a potem posuwal ostro od tylu. anal jest fajny i higieniczny jezeli ktos ma dobra diete, myje sie i depiluje. potem z tym samym facetem stracilam dziewictwo normalnie. kochalismy sie rowniez na zmiane, wladal do jeden dziurki, wyciagal i do drugiej i potem znowu na chwile do innej itd/

No to akurat jest niezbyt mądre ponieważ flora bakteryjna cipka na bakterię z pupy reaguje zazwyczaj grzybicą. Lepiej takiej sytuacji unikać, ewentualnie jeśli używacie gumek zmienić gumkę przed włożeniem z pupy do cipki.

Gość z cipki do pupy
nigdy nie odwrotnie

Gość xxl-men
Co w tym analu takiego fajnego? Nigdy nie robilem i mnie to nie pociaga.

heh... temat o analu i jak zawsze sie znajdzie jakiś prawik to będzie truć że on dziewczyny po analu by nie chciał. jeszcze w liceum, moja pierwsza dziewczyna miała za sobą już seks analny z poprzednim chłopakiem, bo mi sie przyznała i jakoś mi to nie przeszkadzało w byciu z nią.

Gość coco flanell
ja ruchałem się

Gość xxl-men
Tyle ile ja ruchalem to ty jeszcze lat nie masz.

Gość Sranie w banie x2
Powiem wam tak, jak ktos ma ochote i sie na to zgadza to czemu nie, jego dupa. Ja mam 15 lat i uprawiam seks analny zadko ale uprawiam co w tym dziwnego. Fakt ze sama z siebie nie mam takiej potrzeby zeby facet walil mnie w tylek, ale kocham go i jestem z nim i jak mnie ladne poprosi to sie zgadzam jejku co w tym dziwnego.