Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ervinja makowska

facet mnie molestuje

Polecane posty

Gość ervinja makowska

gada mi świńskie rzeczy , powiedział mi że wyglądam na taką co lubi sie ruchać, mówi że lubi lizać pipy, mam mu obiecać kochanie sie, obmacuje mnie po pupie i nogach , łapie za biust, pewnie mam ciasną i inne :-O jak wy kobiety byście sie czuły jakby na imprezie facet który sie przyczepił takie rzeczy mówił ? bo mnie na rzyganie zbiera :-O

Gość smoksmokowicz
to ma być pytanie do kobiet? czy do jakiegoś marginesu? Ja w normalnych warunkach po takim tekście, to w ryj walę... no chyba, że pijany.. to wtedy 3 razy

Gość ervinja makowska
no nie wiem co mu wyebało :-O znam go długo, trochę wypił i takie texty mi wali jak mam sie teraz zemścić za to ? :-O

Gość Darka155
A po co się masz mscic? zerwij kontakt i tyle jeżeli wtedy nie walnełas w pysk....

Gość znawca temate
Powiedz, że zrobisz mu loda a potem ugryź go z całej siły w penisa.

Gość smoksmokowicz
po co zaraz się mścić - ignoruj ... a jak przesadzi spionuj i już - jak się będziesz zastanawiać to pomyśli że Ci to pasuje

Gość smoksmokowicz
no może nie sposobem znawcy tematu , ale daj do zrozumienia

Gość ervinja makowska
zrywam z nim kontakt ! czuje sie jakaś sponiewierana :-O nienawidze obrzydliwego dziada niestety nie walnęłam go w ryj , czego sie wstydze teraz :-O

Gość znawca temate
jak nie chcesz brać do ust to kup gilotynkę do cygar - ale wcześniej musisz go spoić alkoholem

Gość DDF
rzuć go, ma coś z głową, przecież to nie jest normalne :/ albo mu powiedz może byśli że to Cię kręci..

Gość ervinja makowska
to nie jest mój facet tylko znajomy i nawet go nie tknę ! nie mogłabym nawet go złapać za fiuta ani pocałować a on ma nadzieje że niewiadomo co będzie między nami uroił chyba sobie nie wiem z jakiego powodu , to że jestem miła nie znaczy że bezie seks, nie wiem po co on się łudzi świntuch obleśny

olej gościa i powiedz mu, że sobie nie życzysz takich numerów, a jak dalej będzie tak świrował to obić mu ryja i się odczepi :]

Gość ervinja makowska
niestety jestem zmuszona powiedzieć mu spierdaIaj wulgarny wieśniaku i jeszcze gorsze.Sytuacja tego wymaga bo do trepa nic nie dociera, a molestuje mnie już długo.Na ostatniej imprezie miarka sie przebrała , nie wiem dlaczego facet jest tak nachalny .Mówię, to że jestem miła i sie uśmiecham nie znaczy że będzie seks, nadinterpretuje sobie i nie wiem po co mu to.Jak nie ma gdzie wsadzić to niech idzie do prostytutki a nie - szuka darmowej zabawy - NIE DLA PSA KIEŁBASA ! :-O

Gość Pan Konkretny
No masz rację ervinja makowska po prostu powiedz mu żeby dał sobie spokój bo nic z tego nie będzie i już.Powinien się odwalić.

Gość onnnoonnoonn sądziiii,źe
miałaś już wcześniej być bardziej stanowcza a teraz facet mysli ze te teksy Ci się spodobały

Gość zmarszczony
Przypomniała mi sie historia: Na wyjeździe dołączył do naszej paczki koleś , Ktory mial o sobie kompletnie narcystyczne Kurwa mniemanie. Mieszkał zagranicą i uważał ze to sprawia ze jest superatrakcyjny. Strasznie lazil za jedną dupą - modelką. Po pijaku poskarżył sie nam że ona jest niewrazliwa i oziębła. Pouczylismy go zeby sie tym nie sugerował bo ona lubi tylko ostrych facetów i tylko czeka żeby ją zbolcować Ośmielony alkoholem poszedł i naopowiadał jej takich historii jak kolega tobie. Tak mu wygarnęła że sie ze obciachu nie pozbieral i był potem jak kastrowany