Zuzzza 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 Niedawno zaczęłam współżyć ze swoim chłopakiem. On nie chce zakładać gumek więc uprawiamy stosunek przerywany i tylko kiedy mam dni niepłodne. Wydaje mi się że te dwie metody powinny wystarczyć ale nie jestem pewna dlatego proszę was o opinię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saaaaammmmmaa 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 no to ci powiem, ze odwazna jestes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 Popieram jak nie chce sie zabezpieczac to szlaban na sex zobaczysz ze zmieknie jak nie dasz mu sie dotknac przez miesiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saaaaammmmmaa 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 ale mi dwie metody, stosunek przerywany, praktycznie to tak jakbys wogole sie nie zabezpieczala. a metody naturalna jest zdaniem mojego ginekologa najpewniejszym sposobem na zajscie w ciaze:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzzza 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 z tym przerywanym to słyszałam najróżniejsze opinie ale jest to zaliczane do metod antykoncepcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eksperymentując - odkrywasz Napisano Czerwiec 25, 2010 ....nie zawsze, to czego byś chciała. OMG!!! Dziewczyno, jesteś naiwna, jak jedna z wielu takich, jak ty. Nie wiadomo czy was żałować, czy potępiać ...... chyba i jedno i drugie!!! Najpierw uprzedź swojego NIEDOJRZAŁEGO faceta, że jak wpadniecie, to co będzie? Dzieci nie mogą chować dzieci, to zbyt wielka odpowiedzialność. Sama najpierw się zastanów, czy chciałabyś być z tym facetem, mieć z nim dziecko, czy was na to stać, czy macie warunki, czy podołacie? Ojjjjjj balansujecie na bardzo cienutkiej lince! Przecież zdarza się, że osoby podwójnie zabezpieczone (1.tabletki, 2.prezerwatywa) wpadają. Nie ma, nie istnieje 100% zabezpieczenie. W waszym wypadku perspektywa jest tylko jedna!! Pomyśl o sobie i miej w doopie tego frajera! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 jezeli chcesz zostac mama to jak najbardziej.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saaaaammmmmaa 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 no to autorko jak bedziesz w ciazy to proponuje pojsc sie pozalic do Pana Boga, bo przeciez stosunek przerywany to jedna z metod antykoncepcji....jak juz tak bardzo chcecie bez gumki to przynajmniej bierz pigulki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzzza 0 Napisano Czerwiec 25, 2010 Pewnie macie racje. Mam nadzieje że jeszcze jest czas na gumki albo na olanie "tego frajera". dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach