Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Dlaczego kobiety nie rozumieją męskich pasji

Polecane posty

Gość błękitne_ niebo
Tak samo moda, co to mi za zainteresowanie modą jak trzy razy w roku pójdę sobie ciuchy kupić i raz w rozmowie przyznam, że nie podobają mi się lateksowe legginsy? :D

Gość srv.sys.exe
fanka motorsportu zgadza sie ale w niektorych przypadkach to zakrawa na jakies zboczenie, bo kazdy musi jakos mieszkac ale dzien w dzien jedno i to samo to juz troche za duzo jak dla mnie:(

Gość turlający sie człowiek
bardziej spokojne sporty to badminton i siata oraz piłeczka nożna:)

Gość Fanka motosportu
diablica "to bedziesz sam, kazda kobieta chce dobrze wyglądac, wiec interesuje ją makijaz, moda, fryzury, kazda sie lubie spotkac z kolezankami i poplotkowac". Ja po prostu się maluję i ubieram, a nie o tym gadam, podobnie jak nie gadam o tym, że biorę prysznic, bo to normalne, codzienne czynności. Do gadania jest wiele innych ciekawych tematów. A na brak powodzenia nie narzekam.

ja tam ogólnie to za żadnym sportem i tak nie jestem bo zamiast jakiś sport uprawiać to wolę sobie na gitarze pobrzdąkać:) ale od czasu do czasu coś można, teraz mi się ta kulka spodobała;)

Gość do inside the fire
na których strunach? tych dolnych ?:classic_cool:

Gość Fanka motosportu
Błękitne niebo - świetnie to ujęłaś! :-D Turlający się człowiek - zorbing wygląda rzeczywiście ciekawie. Nie próbowałam tego, ale lubię czsem obejrzeć w TV, raz też widziałam na żywo. Ale czy nie jest to uczucie, jakby się wyszło z pralki? ;-D A tak serio, to nnie potrafię sobie wyobrazić, jak osoba, która wyszła z takiej kuli, może ustać na nogach. :-)

Gość Fanka motosportu
srv.sys.exe "zgadza sie ale w niektorych przypadkach to zakrawa na jakies zboczenie, bo kazdy musi jakos mieszkac ale dzien w dzien jedno i to samo to juz troche za duzo jak dla mnie". Nie miej tego za złe swojej Kobiecie. Ona pewwnie chce po prostu mieszkać w przytulnym gniazdku. :-) A Ty nielubisz otaczać się przedmiotami, które w jakiś sposób łączą się z Twoją osobowością czy zainteresowaniami, choćby dla innych były tylko bezwartościowym bublem?

Gość do inside the fire
e tam, nie o tym pisałem :classic_cool:

Gość Fanka motosportu
A jak Cię drażni, że pyta Cię o radę, to powiedz Jej, że niech wybiera sama, bo w pełni ufasz Jej gustowi, nikt nie ma takiego smaku i wyczucia stylu, jak Ona. :-D

Gość do inside the fire
twoja stopka mówi że grasz na nerwowych :classic_cool: bo ten kawałek i band to słabizna

Mój mąż ma wiatrówkę i umawia się z kolegami na sobotę na "postrzelanie". Mi to absolutnie nie przeszkadza, wręcz jestem zadowolona. On po takiej sobocie wraca wypoczęty i zrelaksowany-trzeba wspierać się w pasjach.

Gość a moj maz jest pasjonatem
motocykli - i uprawiam te pasje razem z nim Oboje uwielbiamy muzyke i koncerty Oboje uwielbiamy dobra ksiazke i film :) i jest gitowo!

A my lubimy Gwiezdne Wojny :) Jeździmy na zloty, kolekcjonujemy i czytamy książki o tej tematyce, zbieramy gadżety i inne takie. Poza tym każde z nas ma swoje pasje - on składanie i malowanie modeli, ja - muzykę i wulkany :D