Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calineczka1818

Ej no ludzie...powiedzcie szczerze...

Polecane posty

Gość Calineczka1818

Czy ten świat tak zszedł na psy ,że 18 -letnia dziewica (jak ja) to rzadkość?? Jak myślicie jaki procent dziewczyn w Polsce przeżyło swój pierwszy raz po 18 roku życia?

Gość u2bator
o jezu i co zbesztać je bo miały 17 lat? może czuły się gotowe, może do tej pory są z tym chłopakiem?

Gość hgghgfhgfh
Dopiero co byly badania przeprowadzone, kilka dni temu byly wyniki i bylo glosno za Polska Agencja Prasowa: "Średni wiek inicjacji seksualnej kobiet w Polsce to 19 lat, a najczęściej stosowaną metodą antykoncepcji podczas pierwszego stosunku jest prezerwatywa. Średnia wieku, w którym kobiety zaczynają stosować antykoncepcję to 19,9 lat - jednak po pigułkę antykoncepcyjną sięgają później - wynika z badania GFK. O zwyczaje seksualne zapytano w sumie ponad 25,5 tys. kobiet w wieku 15-49 lat w Polsce i kilkunastu innych krajach europejskich. Z badań wynika, że Polki rozpoczynają współżycie seksualne w wieku 19 lat, czyli o rok później niż średnio w Europie i o dwa lata później niż Niemki, Brytyjki, Norweżki i Czeszki. Najwcześniej zaczynają współżyć Dunki - średnio w wieku 16,6 lat. Najpóźniej inicjację seksualną przechodzą Turczynki - średni wiek to 20,5 roku."

Gość u2bator
a ty co zwlekasz z tym tak dla zasady, nie masz odpowiedniego chłopaka, jesteś pasztetem czy się boisz? hgghgfhgfh hahahahaaaa co za bzdura :D

Gość hgghgfhgfh
Zadna bzdura, tak sie wlasnie przeprowadza badania statystyczne a nie siedzi sie na forum i pierdoli glupoty, masz inne badania to pokaz,to ze obracasz sie w towarzystwie w ktorym panienki rozkladaja nogi w wieku 15 lat to Twoja sprawa, wiekszosc kobiet w Polsce na szczescie taka nie jest

Gość Calineczka1818
bardzo śmieszne. po 1. nie jestem pasztetem po 2. nie mam chłopaka po 3. nie czuję się gotowa na seks...coś w tym złego??? Powiedzcie mi czy doszło już do tego ,że o każdej dziewczynie,która skończyła 18 lat i jest dziewicą myślicie ,że jest pasztetem i tylko dlatego nie uprawiała jeszcze seksu? Czy dopuszczacie myśl,że mogą być inne powody późniejszej inicjacji seksualnej?

Gość Calineczka1818
a ciekawe co myślicie o tym: siostra mojej koleżanki ma 22 lata i jest dziewicą ( nie jest grubym pasztetem ma ok 173-174 cm wzrostu i waży ok. 60 kg).??

Gość u2bator
Calineczka1818 , nie wiem może ma zaburzenia psychiczne? ok ty nie czujesz się gotowa, ale dlaczego jedziesz po innych 18 latkach które czują się gotowe ? przecież seks to nic złego, 18 letnia dziewczyna już potrafi trzeźwo myślec

Gość hgghgfhgfh
Pozniejsza od sredniej to bedzie wtedy gdy bedziesz miala powyzej 19 lat, teraz jestes ponizej. Jedne uprawiaja seks w wieku 17, 18 lat niektore w wieku 20, 21 , 22 i sredna wychodzi 19. Nic nie mysle o siostrze Twojej kolezanki, nie jest gotowa lub nie znalazla odpowiedniego partnera i tyle.

hmm po pierwsze to nikt nie musi wiedziec zy jestes dziewica czy nie, to twoja sprawa, wiec co cie obchodzi co ludzie mysla na ten temat, powinnas zostawic ta kwestie dla siebie jedynie. po drugie ja mialam 20 lat, wiec mozesz juz nie czuc sie taka wyjatkowa.

Gość u2bator
oczywiscie chrorba psychiczna w wypadku jesli ma dlugoletniego partnera zapomnialam zaznaczyc :P jak nie ma chlopaka no to moze po prostu nie poznala takiego jeszcze

Gość Calineczka1818
jakoś sobie nie mogę wyobrazić,że moje koleżanki z klasy juz pewnie uprawiają seks....

Gość hgghgfhgfh
Im wiecej czytam co piszesz tym bardziej jestem przekonany ze na seks w Twoim przypadku jest zdecydowanie za wczesnie. Jestes dziecinna a jedynym powodem dla ktorego chcesz go uprawiac jest wyimaginowany wstyd przed byciem dziewica i przed tym co kolezanki itp. o Tobie pomysla. Najlepiej idz juz spac.

Gość u2bator
możliwe, jak ja byłam w liceum to pamiętam że niektóre dziewczyny wyglądały jak dzieci a niektóre już jak dorosłe, jedne zachowywały się jak dzieci, drugie poważniej, wszystko zależy od osoby ( no i wtedy jeszcze wszyscy w miarę przyzwoicie się ubierali do szkoły :) ) , no i czy można osobę która daje tyłka na dyskotece nazwać dojrzałą? albo powiedzieć że to jest w porządku? nie , ale nie można z nimi do jednego wora wrzucać dziewczyn które mają w miarę poukładane w głowach

Gość Calineczka1818
hgghgfhgfh gdzie ja napisałam,że chce koniecznie stracić dziewictwo??! Jakbyś uważnie czytał moje posty, to zauważyłbys ,że sama stwierdziłam,że nie jestem gotowa na seks... btw. nie jestem dziecinna,tak naprawde nic o mnie nie wiesz...

Gość calineczka1818
????

Gość DDF
a ja mam lat 20 i sem dziewicą i będę aż do ślubu o! :D:D:D i się z tego cieszę bo nie "dałam" nikomu ;D

Gość piekne male stopki
mialam 20 jak stracila, z "byle kim"- zaluje, ze nie zachowalam dla tego jedynego, ktoego teraz kocham nad zycie