Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w dali ona

......BOLI MNIE SERCE.......

Polecane posty

Gość w dali ona

Wiem, ze to temat nr 1 na tym forum. Mimo wszystko chciałam sie z kims podzielic swoimi myślami. Codziennie czuje ból w sercu, ucisk, niepokój. Tęsknie za kims kogo nie ma, tęsknie po prostu za miłoscią. Kiedyś nie odczuwałam tego tak mocno, ale jest coraz gorzej. Nie ma dnia kiedy bym nad tym nie rozmyślała. Tak bardzo brakuje mi drugiego czlowieka. Jestem chorobliwie nieśmiała dlatego trudno zmienic moją sytuacje. Probowalam o tym nie myślec, zając sie czyms ale to juz nie pomaga. W dni robocze mam mnostwo planow jak spozytkowac wolny czas. Kiedy jednak mam wolna chwile odechciewa mi sie wszystkiego. Moglabym wtedy siedziec w bezruchu i marzyc, po prostu marzyc. W świecie marzen wszystko jest mozliwe i to są jedyne cudowne chwile jakie przeżywam w moim życiu....To żałosne.

Gość w dali ona
nawet nikomu nie chce sie tego czytac...

Gość smutneoczyzony
wczoraj chyba tez tu pisalas czyz nie?? zdaje sie, ze ja zawlaszczylam twoj topic...pisalas o tym, ze lubisz noc, bo wtedy wszystko jest mozliwe, podczas marzen? dobrze mysle, ze to ty?

Gość najdziwniejszy
tylko widzisz... prawdziwa milosc to nie to uczucie, ktorego bardzo sie chce doswiadczyc prawdziwa milosc to uczucie, ktore chce sie dac ty o samotnosci mowisz, nie milosci

Gość to już rychły koniec
nadchodzi i czas umierać, zmarnowałaś sobie tym całe życie...