Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwuuus_

pomożcie...błagam dla mnie i dzidzi;(

Polecane posty

Gość ile masz lat?
no i gdzie to foto aktualne?

Gość gość
Ile masz lat? - nigdy się nie doczekasz, bo jakiś debil robi PROWO!

Gość ile masz lat?
jak to prowokacja to wspolczuje tej osobie i ubolewam nad jej poziomem umyslowym.

Gość ssstokrotaaa
Ja sie mam puknac w glowe?? Czy ty moze slyszlas od kogos w zyciu ze ANOREKSJA to choroba i osoby ktore na nia choruja maja wiekszy procet zgonow niz Ci co choruja na raka ??? Chcialam Ci pokazac na prostym przykladzie ale widze ze nie dociera ze anoreksja to choroba bo dla Ciebie to tylko tyle ze nie je. LatteMacchiato a ty wyzej sama wkleilas ze albo sie nie ma miesiaczki albo ma sie non stop wiec z tabelka a toja wiedza jest luka wiec zanim wkleisz poczytaj. Dobrze ze ty jestes taka madra i wszystko wiesz

Gość Iwona jesteśmy z tobą!!!
A ja myśle że to jest prawda... i współczuję tej dziewczynie! Wiecie ja znam taki przypadek, byłam w Stanach u cioci i jej koleżanka która od lat zmaga sie z anoreksją urodziła dwójke zdrowych chłopców... i co, zaszła w ciąże? zaszła! znam ją i znam jej dzieci!

Gość gość
O kurwa! :DCzy:brak miesiączki lub bardzo wydłużone okresy między menstruacjami (kobiety)Znaczy to samo co: ma sie non stop ??Weź się nieuku za czytanie ze zrozumieniem!

Gość 79aAaAGAAAA
Tak,TY SIE MASZ PUKNAC W GLOWE!!!!!!!!!! Bo nawet jesli anoreksja to GORSZA choroba od raka,to TYM LUDZIOM

Gość ile masz lat?
stokrotnie glupia stokrotko - wiemy ze to choroba, a wiesz ze ciąża zobowiazuje? jak sie umiala bzyknac to niech sie nauczy dbac o to dziecko bo ono jeszcze przed narodzeniem przezywa najgorszy koszmar wdychajac dym z 2 paczek fajek dziennie i glodujac :/ zal mi was..

Gość gość
Iwona jesteśmy z tobą!!!A ja myśle że to jest prawda... i współczuję tej dziewczynie!Wiecie ja znam taki przypadek, byłam w Stanach u cioci i jej koleżanka która od lat zmaga sie z anoreksją urodziła dwójke zdrowych chłopców... i co, zaszła w ciąże? zaszła! znam ją i znam jej dzieci! To daj mi ten przypadek na piśmie :D I po drugie kartę choroby :D W jakim była zaawansowanym stadium tej choroby :)

Gość 79aAaAGAAAA
TO TYM LUDZIOM nalezy sie jakies cieple slowo! DUCHOWE WSPARCIE! Wiesz co takiego??? CHyba nie...... No wlasnie.....istoto bez serca....

Gość gość
Anoreksja to choroba psychiczna - wasze głupie pierdolenie, współczucie nic takim ludziom nie daje, bo one nie myślą racjonalnie!

Gość ile masz lat?
autorka sie ulotnila :P

Gość ssstokrotaaa
Poczekajmy na zdjecia bo puki co to nie ma sensu

Gość gość
Bo to czysta PROWO i wydaje mi się, że na tym topiku piszą same nastolatki, które nie mają zielonego pojęcia o czym mówią :)

Gość 79aAaAGAAAA
TO TYM LUDZIOM nalezy sie jakies cieple slowo! DUCHOWE WSPARCIE! Wiesz co takiego??? CHyba nie...... No wlasnie.....istoto bez serca....

Gość mamaaaaaaaaaaaaaaa
o matko..to sam szkielet.

LatteMacchiato taa cos jeszcze? :) babko ci ci jest, masz pms's? napisalam juz ze znam osobe z anoreksja ktora urodzila dzieci... co może koloryzuje czy zmyślam? nie, tak było a skoro tobie tak ciężko w to uwierzyc to radze poszerzyc horyzonty myślowe lol :D n

p.s mam 24 lata :)

Gość Kochana autorko
wiem, ze masz przekłamany obraz siebie i nie widzisz w lustrze prawdy o sobie. Posłuchaj, jesteś baaardzo chuda, ale już wiesz że dla swojego maleństwa musisz jesć:) rób to dla niego żeby nie zabrakło mu witamin i żeby rósł w zdrowiu:) wiem, ze to co piszę wydaje Ci sie absurdalne ale jak przytyjesz będziesz piękniejsza...nabierzesz krągłości, będziesz zdrowsza. Spójrz np. na Jennifer Lopez-taka krągła a taka sexy;) pomyśl o tym w ten sposób że Bóg zesłał Ci to dziecko byś wreszcie wygrała z tą zabijającą Cię chorobą:( musisz jeść bo musisz żyć! chyba chcesz żeby Twoje dziecko miało zdrową matkę? Pomyśl że anoreksja Cie zabija a Ty musisz wychować dziecko! jestem pewna ze znajdziesz w sobie tę siłę ! trzymam kciuki za Ciebie i malucha:)

Gość gość
Myślowe to Ty możesz poszerzyć, ale w zakresie tej choroby ! :) Cóż widać, że bozia nie obdarzyła ciebie większa ilością szarych komórek :)

Chamskie z ciebie babiszcze :) masz jakiś problem? Widze że też natury psychologicznej :P

Gość gość
To poszukajcie mi zdjęć w google osoby z anoreksją ciężarnej :) ale nie takiej co jest zdrowa (ma ambicje na bycie chudszą w ciąży, bo to ma swoja nazwę, jeśli matka odchudza się w ciąży). Życzę powodzenia 🖐️

Widze że uważasz sie za eksperta w dziedzinie! Przeczytałaś kilka reportaży a teraz szlalejesz? :) Ech jak ja kocham te wszystkie wszechwiedzące kobietki :P

Gość gość
W doopie mam reportaże - lepsze książki :)

No tak wiedza googlowa... A napisz czy może znasz chociaż jedną osobę cierpiąca na ta chorobę?

Gość ile masz lat?
klocicie sie a autorka boki zrywa ze smiechu ze sie ktos dal nabrac :/

Gość gość
Czas spisać głupotę ludzi na cafe :) Nie ma to jak łatwowierni ludzie :)

no to sie przejelam :) naet jeżeli takjest to co z tego? mnie to nie boli!

Gość ile masz lat?
ale wiecie co- swoja droga - jaka trzeba byc osoba zeby zrobic taka prowokacje??

Gość to ciekawe co tu robisz
glupolu.....