Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oficjalne głosowanie

oficjalne głosowanie Cafe

Polecane posty

Gość gfjgfajkgk
w życiu :D

Gość kakakkakakkaka
zdecydowanie Kaczyński

Gość eweeweew
to si nie liczy myslelam ze nie dal komara :(

Gość yyyyywew
na Kaczyńskiego

Gość yyyyywew
to że przegrał w sądzie to nic nie znaczy wszędzie teraz łapówki się liczą zwłaszcza w polityce

Gość a twój Tusek to zawsze prawdę
mówi, zaaaaaaaaaaaaaawsze, nigdy mu się kłamać nie zdarzyło :D:D

Gość buhaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaa
Komorowski powiedział, że sędzia jest jeszcze rozgrzana. Czyżby jej kawę kupił za wyrok przychylny jemu samemu?

Gość po polsku....proszę bardzo
A obietnica gazu łupkowego nie wydaje wam się wyssana z palca?:P

shatyn jestes najglupsza tu, nie chwal sie swoja "inteligencja', bo to wstyd

Gość po polsku....proszę bardzo
shatyn to facet:):P

shatyn nie powinna miec praw wyborczych

Gość yyyyywew
tak naprawdę liczy się silna polityka,Tusk jest uległym politykiem,nawet jak mamy ten gaz to koncerny zagraniczne będą się wzbogacać a nie Polska.Już było porównanie do Japonii,Irlandii,teraz Norwegi Brakuje porównania do Boliwii, kraj ten też ma gaz i co?

Gość gaz łupkowy?????????
To że mamy gaz to jeszcze nic nie znaczy:P może się okazać że nie będzie nas stać na wydobycie go:(

haha ale jestes naiwna chocby to tylko od kryzysu zalezalo, a miej klapki na oczach. to juz twoj problem

Nie, no zwracam honor. Tusk to kryształowy człowiek, nigdy nie rzuca słów na wiatr. :) Obiecał zmniejszyć dziurę budżetową, tymczasem tegoroczny deficyt sięga 55% PKB. :) Grzmiał o reformie emerytur, tymczasem skończyło się na lekkim liftingu pomostówek. :) "Naczelną zasadą polityki finansowej mojego rządu będzie stopniowe obniżanie podatków i innych danin publicznych" - buahahahahaha :D:D:D Za te blagę powinno się postawić przed Trybunałem Stanu :classic_cool: :) Reforma KRUS-u :D:D:D :) W 2007 roku Tusek zapowiedział, że członkowie jego rządu co miesiąc będą składać raporty o likwidacji przywilejów władzy. Yhy :classic_cool: Jeśli chcesz, poszperam więcej, Shatyn :) Powiesz, że to nie są kłamstwa, tylko niespełnione obietnice, które wkrótce się dokonają, ponieważ główny adwersarz PO poszedł, mówiąc kolokwialnie, do piachu :P

Gość gość
Ja głosuję na PO - miejmy nadzieję, że Komorowski wygra :) 🖐️

" Obiecywał ale kryzys ta obietnice uczynił nierealną." - człowieku, jaki KRYZYS ? Nie ma żadnego KRYZYSU :D:D:D Nie ma i nie było :classic_cool: Widać niezbyt uważnie oglądasz tefałen :D

Gość yyyyywew
nie można zwalać wszystkiego na kryzys,tak się składa że pieniędzy do NFZ trafia w ostatnich latach więcej a mimo to jakość leczenia spada,ciężej się dostać do specjalistów,niektórych operacji robią mniej,wydłużyły się terminy na nie.

Oj Shatyn, Shatyn... Twoja racja zawsze musi być najtwojsza. Wszystkie obietnice rzucane przez Tuska na wiatr usprawiedliwisz kryzysem ?Którego nota bene NIE BYŁO ? Co mnie obchodzi kaczorowo-giertychowo-lepperowa koalicja, skoro większej szkody Polsce ona nie przyniosła ( poza może ogólnym poczuciem żenu :P ) ? Mnie obchodzi to jak żyje się mi i mojej rodzinie. Ja chcę rozliczyć Tuska z tego, co obiecał. Najważniejsze obietnice nie zostały spełnione, więc były czystą blagą, wodą na wyborczy młyn.

Shatyn, te sześć punktów, które podałeś odnośnie Kaczora nie mają żadnego wpływu na jakość życia w tym kraju. Wszyscy politycy kłamią, kręcą, obiecują złote góry i zazwyczaj gówno z tego wychodzi. Ale Tusk posunął się o wiele dalej. Piszesz tak, jakby wszystkie, że tak powiem plany PO zostały zablokowane przez kryzys, którego w Polsce nie było, ale był w innych krajach, przez co polska gospodarka podupadła. To w końcu był kryzys czy go nie było ? Bo mnie uczono, że gospodarka to zespół naczyń połączonych i jeśli w kilku krajach jest gospodarczo do dupy, to reszta na zasadzie domina też oberwie. Tusk jest genialnym socjotechnikiem, z uśmiechem na ustach potrafi usprawiedliwić wszystkie swoje porażki i ma niesamowity tupet. Mi się to nie podoba.

Gość sdsret
Wiecie co,powinien wygrac kandydat PO żeby ślepy tłum się obudził . Szkoda tylko,że w tym czasie tak wiele się zmieni na gorsze ... Większosc to chyba dzieci się tu wypowiadają: -rodzice głosują na tego kandydata to i ja zagłosuję -kandydat Pisu mi się nie podoba (bo jest niski,nie ma żony ma kota,nie podoba mi się jego nazwisko i cała masa bzdur ! ) Za to kandydat PO jest cacy , -jest ładny - ma ładną żonę -popełnia śmieszne gafy - ma w swojej patrii Palikata - ma fajnego kolege ...

Gość ujhgtre
naprawdę przekonująca argumentacja bo nie ma żony ma kota,niski kurdupel itd.niestety te same słowa słyszę na ulicy potem wygra taki Komorowski

Gość oficjalne głosowanie
trochę frekwencja mała

Gość mamamija co za naród z nassss
Tylko na Kaczyńskiego!!!! Ale nie mówmy że Tusk tak wszystko kłamie ,bo obiecywał Irlandie i proszę :) Do Grecji już też mamy całkiem blisko...W ciągu 2 lat Moja mama dostała-UWAGA-20 zł podwyżki renty!!!!!!!!!!!!Ja za to w pracy nic nie dostałam bo kryzys:( No ale cóż, Polacy MUSZĄ dostać w dupę żeby się obudzić,my już tacy jesteśmy-nawet krzyzaków żesmy do polski sprowadzili żeby ich potem bić:)

Gość iujjhhhh
ty podwyżki nie dostałaś natomiast polscy żołnierz w Afganistanie dostali.Bronisław Komorowi pare dni temu był w Afganistanie i obiecał im podwyżki najgorsze jest jednak to że to wszystko idzie z naszych podatków,Tusk obiecał że wycofa wojska ale teraz to się kupuje w taki sposób głosy.