Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michassss

Telefon mix plus za 1 zl (doladowania po 30)

Polecane posty

Gość michassss

ktory polecacie ??!?!?!

Gość brak szacunku
a jakie są?

Gość ja nie mam nic przeciwko
Mi sie umowa konczy za jedno doladowanie i tez sie wlasnie zastanawiam jaki wziac bo napewno przełuze :) zastanawiam sie nad Nokia X3

Gość oooooo pan michassssss
posiadanie konta na nk to zenada a nieumiejetnosc samodzielnego wyboru to jak nazwiesz?niedojebizm?

Gość brak szacunku
oooooo pan michassssss - co ma piernik do wiatraka? :D

a to ze zenujace jest ze nie umiesz sam wybrac durnego telefonu a ludzi wysmiewac umiesz bo sam PAN usunal konto x miesiecy temu toz to laur powinienes dostac. ehhh mam zly dzien wybacz moje zachowanie🌻

Gość brak szacunku
nie podobają mi się , fuul samsungów:(

Ja byłam przez 36 doładowań w mixplusie, ale zrezygnowałam z przedłużenia umowy. Powodem bylo to, ze najbliżsi znajomi są z innej sieci i miałam do nich drożej, poza tym często zdarzało mi się tak, że minuta rozmowy z siecią plus wychodziła mi kilkadziesiąt gr drożej, niż z erą :O I pare razy zniknęły mi większe sumy z konta. Np nie uzywałam telefonu przez dwa dni i nagle dostaje smsa, ze moje konto zostało zablokowane, bo nie mam środków, mimo, ze dwa dni temu doładowywałam :D Dwa razy zwrócili mi zabrana mi kase tłumaczac sie jakimiś problemami, a za trzecim razem juz nie :P A jakbym miała wybierać telefon z mixa, wybrałabym raczej Nokie X3 Chociaż wiem, ze na stronie i w salonach często są różne telefony :)

Ja sie wlasnie nad nia zastanawiam.A tel w Plusie mam chyba od 7 lat juz i nie narzekam :)

tylko chyba aparat ma 2mpix? troszke mały jak dla mnie

Gość michassss
broni nk ;d bo to jest Bog dla lubidz teraz ;] x3 taka sobie strasznie cenowo spadla

faktycznie 3,2.tylko to slider :/ no ale pomysle

dla kogo jest dla tego jest,prawda taka ze dzieki temu mam kontakt z ludzmi ktorzy nie maja gadu ani maila bo nie chca a poniewaz to znajomi ze szkoly i zawsze trzeba sie czegos dowiedziec to mam to jebane konto. nie lubie jak sie wszystkich wrzuca do jednego wora bo czesc robi sobie słitaśne focie i daje komentarze "kofffam ciem". to tyle.

Gość no no tylko pogratulowac
ja am wplusie 5 telefonów, 2 na abonament 2 na karte i9 1 w mixie Abonamenty ok , karty tez ok Ale mix mi sie własnie skonczył i juz nie przedłuzyłam Kradli kase , za smsy premium zamiast 2,44 zabierali 10 ogólnie zle na mixie wyszłam

mi nigdy kasy nie zabrali z konta...zreszta ja wykupuje tylko pakiet za 10 zl do chlopaka i minuty na rozmowy i jakos mi wystarcza