Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona dziewczyna 32

TW,ój chłopak i jego zazdrosne kolezanki

Polecane posty

Gość zraniona dziewczyna 32

Miałam chłopaka ( miałam niestety) z którym połączyło mnie wielkie i gorące uczucie. Mielismy problemy jak w każdym zwiazku ale jakos dawalismy sobie rade. Był pewien problem, którego do tej pory nie mogłam przeskoczyć, chodzi o jego zazdrosne koleżanki... one były zazdrosne bo od lat podkochiwały się w nim i nagle pojawiłam się ja, atrakcyjna dziewczyna, która podobała sie nie tylko swojemu chłopakowi ale tez innym jego kolegom.... przez te 3 lata naszego zwiazku podkładały mi takie świnie i postarały sie, żeby wszyscy mnie nieznawidzili, manipulowały ludzmi i cały czas nadawyały na mnie zawsze, gdy mielismy gorsze chwile w zwiazku. To bardzo przykre bo nigdy nie zrobiłam nikomu nic złego ale do tej pory, gdziekolwiek sie pojawie, słysze wredne docinki mimo tego, że niestety nasz zwiazek nie przetrwał tego... jest mi bardzo przykro, bo nadal bardzo kocham mojego eks i bardzo tesknie za nim, ale dopóki on nie zerwie z nimi kontaktu nigdy nie bedziemy mogli byc razem... Jak poradzić sobie ze złością i złąmanym sercem?:(

Gość ........nnnnnnnnnnnnn
potrzebujesz czasu a głupimi gadkami kolezanek sie nie przejmuj bo zło wraca do osoby, pamiętaj o tym!!!